Csertői csak az öltözőben kritizál, Fradi-verést ígért Vignjevic – így látták az edzők

Paks – Újpest 2-2 (Szakály D. 16.,  Papp 48., ill. Pauljevic 13., Windecker 68.)

A mérkőzés krónikája percről percre itt!

Beszámoló itt!

Csertői Aurél (Paks):A nézőknek jó mérkőzés volt a mai, nekünk nem annyira. Az első félidőben nem játszottunk jól, a másodikban aztán volt egy remek 15 percünk, gólra gól kellett volna, de a meçcslabda a végén is a miénk volt. Ha akkor betartjuk a futball íratlan törvényeiből azt a paragrafust, hogy gólra gólt kell lőni, akkor eldönthettük volna a mérkőzést. Nem láttam, hogy 11-es volt-e Bartha esete, túl messze voltam, vissza kell nézni. Nem csak az összeszokottságról, de a játéktudásról is szól a futball…úgy érzem, hogy tudtunk volna ennél jobban futballozni, tavaly a vége felé talán jobban is játszottunk, kicsit idény elejinek látom a formánkat, remélem, hogy a következő meccsre már jobb formába kerülünk. Hogy kivel nem voltam elégedett, azt inkább az öltözőben szoktam elmondani… (csakfoci.hu / M4 Sport)

Nebojsa Vignjevic (Újpest):A Paks nagyon szervezett csapat, ezert nehéz dolgunk volt. Elégedett vagyok az eredménnyel és gratulálok a játékosaimnak. A Paks veszélyes volt a rögzített játékhelyzetekből. 1-2 után nehezen jöttünk vissza a meccsbe. Mivel ez az első találkozónk volt, ezert elégedett lehetek. Hét új igazolásunk lépett pályára, elégedett vagyok velük, de kell még nekik egy kis idő, hogy felvegyék a ritmust. Nem láttam a 11-est, ezért nincs róla véleményem. Szerintem a Ferencváros elleni rangadón jobban fogunk játszani és győzni fogunk. (csakfoci.hu / M4 Sport)

 

DVSC – Mezőkövesd 1-2 (Ferenczi J. 76., ill. Gohér 64., Hudák 93.)

Piros lap: Tóth B. (Mezőkövesd, 46.)

A mérkőzés krónikája percről percre itt!

Beszámoló itt!

Herczeg András (DVSC):Gyenge teljesítményt nyújtottunk, gyenge napot fogtunk ki. Nem igazán kezdtünk jól, nekik akartunk menni, de az ellenfél erősebb volt, ránk tudták erőszakolni akaratukat. Mi pontatlanok voltunk, rengeteg labdát vesztettünk, főleg a középpályán. Az egyenlítő gól után kapkodva játszottunk, a végén pedig egy szögletből kaptunk gólt. A középpályán és elöl játszottunk gyengébben. Nagyon csalódott vagyok, a héten jobban rá kell hangolódni a következő mérkőzésre. (haon.hu)

Radványi Miklós (Mezőkövesd):A mérkőzés elejétől a mi akaratunk érvényesült. Tudtuk, mi vár ránk, ezért próbáltunk gyors oldalforgatásokkal operálni. Az első félidő végén egy buta kiállítás történt. A második félidőben is azt játszottuk, amire készültünk, és megérdemelten visszük haza a három pontot Debrecenből. (haon.hu)

 

Budapest Honvéd – Haladás 2-0 (Bobál D. 30., Lanzafame 89.)

A mérkőzés krónikája percről percre itt!

Beszámoló itt!

Erik van der Meer (Honvéd): ÉRTÉKELÉS KÉSŐBB!

Mészöly Géza (Haladás): ÉRTÉKELÉS KÉSŐBB!

The post Csertői csak az öltözőben kritizál, Fradi-verést ígért Vignjevic – így látták az edzők appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?