NB I: Dühös szurkolói előtt szerzett pontot az Újpest, 10 embertől kapott ki a Loki – eredmények

Paks – Újpest 2-2 (Szakály D. 16.,  Papp 48., ill. Pauljevic 13., Windecker 68.)

A mérkőzés krónikája percről percre itt!

A Paks kezdett aktívabban, de mégis az Újpest szerzett vezetést. A 12. percben Pauljevic lőtte ki a bal sarkot (0-1). A hazaiak ezt követően még inkább rákapcsoltak és szinte azonnal egyenlítettek. Szabóval szemben szabálytalankodtak a 16-oson belül, a megítélt 11-est Szakály végezte el, Pajovic azonban védett, de a paksiak játékosa a duplázást már beverte (1-1). Támadásban maradtak a hazaiak: Bartha egy csellel becsapta a védőjét, aki a visszajátszás szerint elhúzta a lábát, de ezúttal nem járt büntető .  A 30. percben Sankovic 21 méteres bombáját ütötte ki Molnár. Nem sokkal később Haraszti lőtt éles szögből az oldalhálóba.

Az első félidőt (és a másodikat is) szinte végigtüntették a lilák drukkerei az új címer miatt is, a tulajdonost, az ügyvezetőt, az FTC-t és az MLSZ-t is szidalmazva, a többször felszólítás ellenére is.

A második félidőt kitűnően kezdte a Paks: Szabó beadása után Lenzsér fejelte középre a labdát, ahol érkezett Papp és szép mozdulattal, fejjel helyezett a kapuba (2-1). Támadásban maradtak a zöld-fehérek: Kulcsár 16 méteres életerős lökete ment kevéssel fölé. A játékrész közepén előbb Sankovic, majd Nagy távoli lövését fogta Molnár.

A másik oldalon Haraszti éles szögből leadott löketét ütötte ki Pajovic, Bartha érkezett a kipattanóra, de mellé helyezett.  A 68. percben váratlanul egyenlítettek a lilák: Novothny fejelt középre, Windecker pedig közelről a kapuba bólintott (2-2).  A 82. percben a csereként beállt Hahn lépett ki, 10 méteres erős lövését azonban Pajovic kiütötte. Az utolsó percekre beállt a vendégeknél a Németországból hazatérő és 18 hónapja nem játszó Simon Krisztián is.

Több gól azonban nem született, így a fordulatos mérkőzésen egy-egy pontot szereztek a csapatok.

 

DVSC – Mezőkövesd 1-2 (Ferenczi J. 76., ill. Gohér 64., Hudák 93.)

Piros lap: Tóth B. (Mezőkövesd, 46.)

A mérkőzés krónikája percről percre itt!

The post NB I: Dühös szurkolói előtt szerzett pontot az Újpest, 10 embertől kapott ki a Loki – eredmények appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?