A volt újpestitől függ a spanyol csapat teljes játéka: Bardhi megint betalált – videó

Ismét az Újpestről érkezett Enis Bardhiról szólnak a hírek Spanyolországban. A macedón támadó remekül kezdett új együttesében: debütáló mérkőzésén, a La Nucia ellen azonnal gólt szerzett, akkor fejjel volt eredményes . Nem sokkal később a másodosztályú Cádiz kapuját is bevette, szabadrúgásból lőtt remek gólt , emellett egy gólpasszt is kiosztott.

A 3. Bardhi-gól

Bardhi pedig nem állt le. A Levante az előző szezont az élvonal ötödik helyén záró Villarreallal játszott felkészülési találkozót vasárnap, és az ex-újpesti támadó ismét szabadrúgásból lőtt védhetetlenül a kapuba.

Nem véletlen, hogy alig győzik dicsérni őt a spanyolok.

Bár Bardhi még csak most érkezett, nagyon gyorsan alkalmazkodott a csapathoz, és a csapat is hozzá. Ő az, aki meghatározza a játékot, gyorsítja vagy lassítja a tempót. Amikor a többiek nem tudják, mit kezdjenek a labdával, odaadják azt a macedónnak

– így méltatta őt a valencia.eldesmarque.com honlap.

Az oldal azt is hozzátette, teljesen más a Levante támadójátéka, amikor Bardhi is a pályán van. Ez a Villarreal elleni eredményen is meglátszódott, hiszen a Levante az utolsó 20 percben három gólt is kapott, így végül 3-1-es vereséget szenvedett, ekkor azonban Bardhi – több más kezdőjátékossal együtt – már nem volt a pályán.

Összességében nagyon ígéretesnek látják a Levante felkészülését, ez pedig elsősorban az eddig mindegyik mérkőzésén remeklő Bardhinak köszönhető.

 

The post A volt újpestitől függ a spanyol csapat teljes játéka: Bardhi megint betalált – videó appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?