Vasas: “A második meccset hoztuk le kapott gól nélkül” – a győzelem mellett volt még minek örülni

Fejesgóllal járult hozzá a Vasas 2-0-s győzelméhez a Puskás Akadémia ellen a csapat német belső védője, Felix Burmeister.
– Nagyon jól kezdtük a találkozót, az első félóránk majdnem tökéletes volt – mondta az első gól szerzője a meccsről. – Amennyiben ebben az időszakban gólt szerzünk, tényleg minden gömbölyű lett volna. Irányítottuk a meccset, sok helyzetünk is volt, megérdemelt lett volna, ha már akkor megszerezzük a vezetést. A gólomnak természetesen örülök, hiszen hozzátett a győzelmünkhöz. A második félidőben volt egy olyan tizenöt perc, amikor a Puskás feljött. Szervezetten védekeztünk, volt némi szerencsénk is, de vallom, hogy a szerencséért meg is kell dolgozni. Fontos volt az is, hogy a második meccset hoztuk le kapott gól nélkül. Látható a csapaton, hogy kijöttünk abból a gödörből, amiben az előző hetekben voltunk. A felcsútiak ellen úgy érzem ismét dinamikusak voltunk, felőlem, folytathatjuk így tovább.

Berecz: Kell még 1-2 hét, hogy újra topon legyek

Mellette leginkább Berecz Zsombornak volt oka az örömre, hiszen a fiatal középpályás ismét pályára léphetett.
– Nagyon jó érzés volt, és már labdaéhségem is volt, mivel már régen játszottam tétmérkőzést. Hiányzott a találkozók előtti izgalom és a játék a srácokkal. Bár el kell, hogy mondjam, a nagy meleget nehezen viseltem, de nyilván az senkinek sem esett jól. De ettől függetlenül úgy érzem, hogy ezzel a győzelemmel sikerült megtennem az első lépést, és a csapatnak is a sikeres jövő felé – mondta Berecz a klub honlapjának , aki hozzátette:
– Azért ez még nem az a teljesítmény, amit várok magamtól, mert a fizikális rész még hiányzik a játékomból, de hiszem, hogy mérkőzésről-mérkőzésre egyre jobb leszek. Nyilván még legalább 1-2 hét, amíg erőnlétileg újra a topra kerülök, amiért sokat kell dolgoznom. Hála Istennek, a lábammal minden oké, fájdalom már nincs. Néhol még apróbb bedagadások jelentkeznek, de azt mondták, hogy ez az esetemben, egy ilyen beavatkozás után természetes.

Berecz így értékelte a 90 percet.
– Úgy gondolom, az első félidőben mi domináltunk, nekünk voltak nagyobb helyzeteink. A második félidő első húsz percében ők irányították a játékot, eltalálták a felső kapufát, jöttek ránk rendesen. De egy kis szerencsével sikerült kivédekeznünk a rohamaikat, utána pedig a második találatunkkal megadtuk nekik a kegyelemdöfést. Azzal pedig szerintem el is dőlt a mérkőzés.

The post Vasas: “A második meccset hoztuk le kapott gól nélkül” – a győzelem mellett volt még minek örülni appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?