Elfogyott a Fradi-szurkolók türelme – szólt az „Auf Wiedersehen”!

Thomas Dollal nem rajtolt még ilyen gyengén a Ferencváros (1 győzelem, 4 döntetlen, 47%) a bajnokságban. Ráadásul, ahogy az elmúlt években, úgy idén is idő előtt elvéreztek a nemzetközi kupában a zöld-fehérek. Úgy tűnik, a Fradi-szurkolók egyre nehezebben viselik a kudarcokat. Érdekesség, hogy eddig soha nem szidták Dollt, a Paks elleni (1-1) hazai mérkőzésen azonban már szólt az „Auf Wiedersehen!” a lelátóról.

Az ulloi129.hu szerint legutóbb 2012. augusztus 4-én szólaltak fel a Ferencváros drukkerei saját edzőjük ellen. Akkor a fradisták Détári Lajost szólították fel távozásra, Döme ezután még két meccsen irányította a csapatot, a Pápa és az Újpest ellen, a Honvédot már Ricardo Monizzal a kispadon fogadták a zöldek.

A gyenge játék és a szurkolók akciója téma volt a Paks elleni mérkőzést követően is, amivel kapcsolatban a következőket mondta Thomas Doll:

– Meg tudom érteni az embereket, hogy mérgesek, és hogy nem tetszett nekik ez a mérkőzés. A múlt héten még skandálták a nevem, régóta benne vagyok a futballban, tudom kezelni ezt a helyzetet. Magyarországon gyakran előfordul, hogy ha nem megy jól a játék, azonnal az edzőt veszik elő, más országokban azért néha a játékosokat is kritizálják. Az a helyzet, hogy nem mindig csak az edző a hibás. Priskin az elmúlt időszakban nem játszott annyira jól, de ha Böde Dani ült volna a kispadon, akkor az lett volna a kérdés, hogy miért nem játszik. A teljesítmény árulkodik mindenről. Hétről-hétre minden játékost próbálunk jól felkészíteni. Most volt pár rossz mérkőzésünk, nem lettem rosszabb edző, mint azelőtt. Az edzőknek is gyorsan kell kezelni ezt a helyzetet, volt pár játékos, akinek volt lehetősége bizonyítani, ők meg tudták mutatni, milyen irányba haladunk, és hogy erősödnünk kell. Én nem csak akkor ülök ide, ha nyerünk, hanem akkor is, ha veszítünk. A siker közös, viszont ha nem jön a jó eredmény, akkor sokan az edző mögött bújnak el, mert az edző az első, akit elővesznek, de mondom, egészen jól tudom ezt kezelni – olvasható a fradi.hu -n a német vezetőedző nyilatkozata.

The post Elfogyott a Fradi-szurkolók türelme – szólt az „Auf Wiedersehen”! appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?