Vignjevic: “Össze voltunk zavarodva”, Pintér: “Aki az elvégzett munkában hisz, eredményes lesz” – edzői értékelések

Újpest – Puskás Akadémia 1-3 – kattints a többi edzői nyilatkozatért!

Nebojsa Vignjevic (Újpest): „A mérkőzés elején teljesen össze voltunk zavarodva, így hiába próbáltunk nyomást gyakorolni ellenfelünkre. Lassan játszottunk, a Puskás Akadémia pedig az első lehetőségét gólra váltotta. A vendég találat után volt pár helyzetünk, de a felcsútiakkal ellentétben mi nem tudtuk gólra váltani a lehetőségeket, ez még több önbizalommal szolgált a Puskás Akadémia játékosai számára. A második játékrész legelején kaptunk két könnyű gólt, mindegyik előtt nagy hibákat követtünk el. 3-0-s hátrányban igen nehéz lett a helyzetünk. Nem volt elég energiánk újdonságot vinni a játékunkba, nem volt ötletünk és továbbra sem tudtunk kellően agresszívak lenni. Ez az este és a mérkőzés mindenki számára igen rosszul sikerült” – fogalmazott a mérkőzést követően vezetőedzőnk.” (ujpestfc.hu)

Pintér Attila (Puskás Akadémia): “Gratulálok a csapatnak, nagyon nehéz nézők nélkül játszani. Nem csak jól, hanem eredményesen is kellett futballoznunk. Mindkét csapat kereste a másikon a fogást, tudtuk, mire számíthatunk az Újpesttől. A játékosok fegyelmezetten játszottak, parádés gólokat rúgtunk. Aki hisz az elvégzett munkában, és tesz a sikerért, annak egy idő után eredményesnek kell lenni, nagyon büszke vagyok a játékosaimra.” (pfla.hu)

ÍGY ÁLL AZ NB I- KATTINTS A TABELLÁÉRT!

The post Vignjevic: “Össze voltunk zavarodva”, Pintér: “Aki az elvégzett munkában hisz, eredményes lesz” – edzői értékelések appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?