Vignjevic az őt támadó Újpest-szurkolókról: „Motivál a reakciójuk”

A Puskás Akadémiától elszenvedett 3-1-es vereség után a zárt kapus mérkőzés ellenére is a stadion mellé érkező drukkerek közül többen is Nebojsa Vignjevic távozását követelték. A szerb tréner nyugodtan beszélt a kialakult helyzetről, és a minél hamarabbi megoldásra törekszik.

– Nekünk, futballedzőknek hozzátartozik a munkánkhoz és az életünkhöz, hogy néha nehéz helyzetbe kerülünk – mondta a szerb edző az M4 Sportnak . – Mi tagadás, rosszul nézünk ki, ezért érthető a szurkolók reakciója, hiszen leginkább az én felelősségem a csapat rossz szereplése. Én állítottam össze a csapatot, én dolgoztam ki a taktikát, ezért nekem is kell elmagyaráznom, hogy mi történik velünk.

De nem vagyok az a fajta ember, aki könnyen feladja, korábban voltam már hasonló szituációban. Előrébb visz engem és motivál a drukkereink reakciója. Kielemeztem a Puskás Akadémia elleni találkozót, és azon vagyok, hogy megtaláljuk a helyes utat.

Az Újpest a hétvégén a szintén rossz formában lévő Haladás „otthonában” javíthat, majd Mezőkövesdre utazik, utána pedig a Debrecent fogadja.

The post Vignjevic az őt támadó Újpest-szurkolókról: „Motivál a reakciójuk” appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?