Az Újpest debütálója a Feröer elleni meccsről: „Azért lehet örülni”

Nagy Dániel a második félidőben kapott lehetőséget Feröer-szigetek ellen Bernd Storck szövetségi kapitánytól. Az Újpest középpályása az ujpestfc.hu -nak nyilatkozott.

 – Végig olyan gondolatok voltak bennem, hogy sajnos most sem kapom meg a lehetőséget a mérkőzés folyamán, de végülis mégiscsak eljött a bemutatkozás ideje. Nagyon örültem, és boldogan léptem pályára. Nagyon vártam, hogy becseréljenek, habár a keddi mérkőzés sem volt egyszerű szituáció. Nem úgy alakult a meccs, ahogy azt szerettük volna. Mindenki győzelmet várt tőlünk, de azért nem volt egy könnyű összecsapás. Nagy nyomás alatt játszottunk a svájci vereség után, de én úgy érzem, hogy a minimumot, a három pontot hozni tudtuk, aminek azért lehet örülni.

Nagy nem gondolja, hogy most már rendszeresen válogatott lesz.

 – Mindenképpen pozitív érzésekkel és gondolatokkal tértem vissza a Megyeri útra. Megint átéltem egy olyan dolgot, ami azért igen kevés játékosnak adatik meg, most már hivatalosan is válogatott játékosnak mondhatom magam. Több és tapasztaltabb lettem, biztos vagyok benne, hogy ez majd sokat fog segíteni a továbbiakban. A behívó mindig az ember teljesítményétől függ, szóval azért, mert most játszhattam egy mérkőzésen, nem gondolom, hogy emiatt csak úgy az ölembe fog majd hullani a következő behívó is. A jövőben ugyanúgy teljesítenem kell, és a teljesítményemmel kell kivívnom a kikérőt.

Kedden dől el Storck sorsa – Csányi: “Óriási baj és szégyen lenne, ha nem jutnánk ki az Eb-re”

The post Az Újpest debütálója a Feröer elleni meccsről: „Azért lehet örülni” appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?