Messinél és Ronaldónál is sokkal hatékonyabb – Az Újpest korábbi játékosáról áradoznak a spanyolok

Júliusban az Újpestet elhagyva igazolt Spanyolországba, a Levante együtteséhez a macedón Enis Bardhi, aki remek idényt fut a La Ligában, rendkívül veszélyes szabadrúgásaira pedig nehéz fel nem figyelni. A Besoccer elnevezésű portál is dicsérő szavakkal látja el a képességeit korábban az NB I-ben is megcsillogtató játékost, mint írják, “szabadrúgásaival elfelejteti Messit és Cristianót”.

“Egyre kevesebben kételkednek a lábaiban rejlő lenyűgöző potenciálban, és napról napra bizonyítja, hogy igazi specialistája a rögzített játékhelyzeteknek” – írja Ő nem Cristiano vagy Messi, de a szabadrúgások királya című cikkében a portál.

Kiemelik, a számok is a fiatal macedón középpályás mellett állnak, hiszen 33 %-át értékesíti az általa elvégzett szabadrúgásoknak. Ezzel szemben Messinél mindössze 4 % ez a mutató, míg Ronaldo hiába próbálkozik szinte folyamatosan, idén még nem talált be pontrúgásból a bajnokságban.

Bardi két szabadrúgásgólját mindössze hat próbálkozásból érte el, Messi 25-ből tekert egyet a kapuba. A számok alapján Bardhi hatékonyság tekintetében ott van a legjobbak között az európai topligákban, ezért közel sem elképzelhetetlen, hogy a szezon végén továbblép a húszcsapatos spanyol liga 14. helyén álló Levantétől.

The post Messinél és Ronaldónál is sokkal hatékonyabb – Az Újpest korábbi játékosáról áradoznak a spanyolok appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?