Furcsa jelenet a válogatott meccsén: Két Vidi-játékos sérült meg percek alatt

Már a Costa Rica elleni barátságos meccs 3. percében megsérült Vinícius egy összecsapás során, és úgy tűnt, le is kell hozni a bekket, Korcsmár Zsolt oda is állt az oldalvonalhoz, hogy beálljon a brazil származású játékos helyére. Hiába mutatták fel azonban a cserét jelző táblát a 8. percben, Vinícius jelezte, hogy bírja még és nem akar lejönni, amit Szélesi Zoltán megbízott kapitány sem nagyon értett.

Korcsmár végül a 10. percben beállt (Viníciust ápolni is kellett a pályán), sőt, Pátkai Máté személyében egy másik Videoton-játékos is jelezte, hogy nem tudja folytatni a játékot, a helyére Nagy Ádám érkezett.

Tovább sújtja tehát a sérüléshullám a magyar válogatottat. A találkozó előtt ugyanis hat játékosunk is megsérült: előbb Fiola Attila és Guzmics Richárd dőlt ki, ezután Elek Ákos került ki a keretből, majd Varga Roland is visszautazott klubjához. Ezek után Szélesi Zoltán négy friss labdarúgót hívott be a keretbe: Litauszki Róbertet, Nagy Dánielt (mindkettő Újpest), Márkvárt Dávidot (Puskás Akadémia) és Varga Józsefet (Videoton).

Itt azonban még nem volt vége a rossz szériának, ugyanis nemsokára Sallai Roland és Dzsudzsák Balázs is megsérült. Hozzájuk csatlakozott most Pátkai Máté, valamint Paulo Vinícius.

The post Furcsa jelenet a válogatott meccsén: Két Vidi-játékos sérült meg percek alatt appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?