Ugyanannyit fizet a Fradi és az Újpest is – a fél NB I-et megbüntette az MLSZ

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága november 30-i ülésén az alábbi határozatokat hozta – írja az mlsz.hu.

NB I

A FEB a Haladás – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért és szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 250.000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 250.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Diósgyőr – Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért és szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 250.000 Ft, az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 250.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Vasas – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 150.000 Ft, a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

A FEB a Gyirmót – ETO mérkőzéssel kapcsolatban az ETO-t, mint visszaesőt, szurkolóinak különböző tárgyak játéktérre dobálásáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezető és más sportszervezet szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Magyar Kupa

Csendes Péter (Dunaújváros) 1, Fülöp Noel (Soroksár) 1, Melczer Vilmos (Érd) 1 soron következő férfi Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Kulik Renátó (BME Futsal), mint visszaesőt 2, Bánfalvi Balázs (Dunaújváros), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben könyökkel megütötte ellenfelét, aki sérülést szenvedett 5, Elek Dániel (REAC) 1, Bogyó Károly (SZC Futsal) 1 soron következő férfi futsal Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

Dunaújváros 12, Dorog 12,5 ezer forint.

The post Ugyanannyit fizet a Fradi és az Újpest is – a fél NB I-et megbüntette az MLSZ appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?