Soha nem látott bírózás az NB I-ben: 3 csapatnál is kifakadtak az ítéletek miatt – videó, fotó

“Nem csak 11 ember ellen kell felvennünk a küzdelmet”

Balmazújvárosban az Újpest elleni, 2-0-s vezetésről két büntetővel 2-2-s döntetlenre alakult bajnoki után a klubot vezető dr. Tiba István adott ki közleményt Erdős József játékvezető ténykedésével kapcsolatban.

“…szimpatizánsaink zaklatottságát indokolatlannak nem nevezhetjük.Elég az első büntető előtti, és a második 11-est megelőző szöglet szituáció megítélésére gondolni. A tulajdonos önkormányzatot a klubban képviselő dr. Tiba István a lefújás után értékelt:

Gratulálok a nagyszerű teljesítményt nyújtó csapatunknak! Mi azonban „csak” a Balmazújváros vagyunk, s a játékosainknak, szurkolóinknak a jelek szerint meg kell szokniuk, hogy a pályán nem csak tizenegy ember ellen kell felvennünk a küzdelmet. Ennek ellenére, ezzel együtt nagyon büszke vagyok a csapatunkra!

Ahogy arról beszámoltunk , a találkozót követően Horváth Ferenc vezetőedző is kitért a bíráskodásra, méghozzá sajátos stílusában.

 Sok minden történt a mérkőzésen, jól játszottunk. Fegyelmezettek voltak a játékosaink, területet nem hagytak a kapunk előtt. Jó mérkőzés volt, már amennyit megengedett a talaj. Úgy gondolom, mi sokkal közelebb álltunk a győzelemhez.

Ezt a meccset inkább “A Jedi visszatér”-hez tudnám hasonlítani, mert sötét erők munkálkodtak. Arra nem tudtam felkészíteni a játékosokat, hogy 11-es rúgó bajnokság lesz.

 

Pintér: “Remélem, az összefoglalóba is beteszik”

Másképpen fejezte ki magát, de hasonlóképpen csalódott volt a Puskás Akadémia szakvezetője, Pintér Attila, aki Vad II Istvánt vette elő a Haladás elleni, 3-1-re elveszített hazai meccset követően.

Érthetetlen, hogy a játékosom miért követte el azt a tizenegyest érő szabálytalanságot: nincs is ott a labda… De ami az egyik oldalt 11-es, a másik oldalt is az kellene, legyen. Remélem, az összefoglalóba is beteszik.

A felcsútiak klubhonlapja is csatlakozott a trénerhez, komoly hibákat kiemelve összefoglalójukban.

“A második félidőben továbbra is mi irányítottuk a játékot, ellenfelünk pedig gyors kontráiban bízott, ám az 59. percben mégis egy pontrúgás után szereztek vezetést. Ramos dobta fel magát a jobb oldalon Spandler mellett, de általános elképedésre nem ő kapott sárgát, hanem vétlen védőnk. (…) Együttesünk tovább támadott az egyenlítésért, ami a 88. percben össze is jöhetett volna, ha Vad II bíró nem követ el egy, még az előzőnél is súlyosabb hibát. A csereként beállt Ulysse Diallo cselezgetett a vendégek tizenhatosan belül, Németh Milán egyértelműen szabálytalanul akasztotta – a sípszó ezúttal nem harsant…”

“Meg kell nézni a lábát”

Harmadikként a Mezőkövesd is szót kért, mert szerintük Novák Csanád felrúgásáért 11-es járt volna csapatuknak a Diósgyőr elleni 0-0-s találkozó 47. percében. A matyóföldiek egy videót is közzétettek az oldalukon, Szabó Zsolt elmaradt ítéletét bizonyítva. Novák egyébként a mérkőzés után elmondta, egyértelműen szabálytalanság történt, így jogos büntető maradt el.

Kuttor Attila vezetőedző pedig így kommentálta az esetet:

Soha nem kértünk segítséget, de ami jár azt meg kell adni különösen a mi helyzetünkben. Úgy gondolom meg kell nézni Novák Csanád lábát és az önmagáért beszél a tizenegyes azonban elmaradt.

A matyóföldiek fotós és videó bizonyítéka:

The post Soha nem látott bírózás az NB I-ben: 3 csapatnál is kifakadtak az ítéletek miatt – videó, fotó appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?