Nagy sorozatban a Fradi és az Újpest – a forduló érdekességei

– A Ferencváros 2017-ben mindössze egy bajnoki vereséget szenvedett a Groupama Arénában (a Vasastól kapott ki április 15-én), a legutóbbi hat hazai bajnokiját megnyerte. Ősszel csak a Puskás Akadémia és a Paks szerzett ott pontot vendégként.

– A Videoton az összes csapat közül a legtöbb pontot szerezte ősszel idegenben, de vendégként a legutóbbi négy bajnoki találkozójából csak a DVSC ellenit nyerte meg.

– A Debrecen 2013 óta először telel az első három hely valamelyikén az OTP Bank Ligában.

– A Bp. Honvéd először maradt szerzett gól nélkül a bajnoki idényben. Mi több: 22 bajnoki meccs után maradt ismét szerzett gól nélkül.

– Szabó János már a negyedik gólját szerezte a bajnoki idényben, sőt, a Paks legutóbbi négy góljából hármat ő szerzett. Élvonalbeli pályafutása során először talált kétszer is az ellenfél kapujába egy mérkőzésen.

– Az Újpest a legutóbbi 12 tétmérkőzéséből csupán a Ferencváros elleni derbit veszítette el.

– Pintér Attila együttese, a Puskás Akadémia a legutóbbi öt hazai bajnoki mérkőzéséből csak egyet, a Diósgyőr ellenit tudta megnyerni.

– Szakály Péter, aki a 300. élvonalbeli mérkőzését játszotta, a legutóbbi négy fordulóban három gólt is szerzett.

– A Balmazújváros több pontot szerzett eddig vendégként, mint pályaválasztóként. Idegenben a mezőny minden csapatánál többször ért el döntetlent, kevesebbszer csak a Videoton és a Ferencváros kapott ki. (mlsz.hu)

 

 

 

 

 

The post Nagy sorozatban a Fradi és az Újpest – a forduló érdekességei appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?