Máris távozhat az Újpest komoly nyári fogása – játékoscsere is szóba jöhet

A csakfoci.hu információi szerint Tischler Patrik a téli átigazolási időszakban elhagyhatja az Újpestet. A nyáron, a Puskás Akadémiától és még nagy reményekkel a lilákhoz igazolt csatárnak nem felhőtlen a viszonya a lila-fehéreket irányító Nebojsa Vignjeviccsel, így nem meglepő, hogy váltani szeretne. Emiatt pedig a klub pedig sem állna az útjába.

Vignjevics kifakadt: “Tischler az NB II-ben sem játszott, mindenkivel megküzdök”

A korábban az MTK-nál és a Videotonnál is szerepelt, az ősszel a bajnokságban eddig 16 meccsen 3 gólt szerző (a kupában pedig 9 találattal viszont a góllövőlista élén álló) Tischler azonban továbbra is Budapesten maradna, és úgy tudjuk, a Vasas jöhet szóba következő állomásként. Kérdéses azonban, hogy létrejöhet-e az üzlet.

Információink szerint az is felmerült, hogy játékoscserével bonyolítják le a váltást a lilák a Vasassal, ebben az esetben Ievgen Pavlov kerülhet a magyar csatárért cserében Újpestre. Pavlovra nem számít alapemberként Michael Oenning vezetőedző, a játékos elég kevés játéklehetőséget kapott ebben a szezonban – mindössze 350 percet tölthetett a pályán, és csak egy bajnokit játszott végig.

Az ukrán támadó a legutóbbi, Paks elleni mérkőzésen is csak csere volt, igaz, így is gólt szerzett – nem is akármilyet – a találkozón.

The post Máris távozhat az Újpest komoly nyári fogása – játékoscsere is szóba jöhet appeared first on csakfoci.hu .

Tovább olvasom

Tovább olvasom