Vermes Krisztián: "Újra futballistának érzem magam"

2012 Apr 29, 21:52 / Balls / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

Noha B csapatunk hazai pályán 3-0-ás vereséget szenvedett a Mezőkövesdtől a Ness Hungary NB II 25. fordulójában, az Újpest szurkolói egy dolognak mégis örülhettek: több mint egy éves kihagyás után visszatért Vermes Krisztián. Kapitányunk egészen pontosan 518 nap (Győr, 2010.11.28.) után léphetett pályára ismét tétmeccsen, a lefújást követően pedig boldogan újságolta: "ismét futballistának érzem magam."

– Végre ismét játékosnak érzem magamat, ami azért nem utolsó dolog így majdnem 15 hónap kihagyás után – értékelt hátvédünk. – Az eredménynek természetesen nem örülök, mert mindig nyerni szeretnék, de az számomra egyértelműen pozitív, hogy tényleg visszatérhettem.

Mint ismert, Vermes még tavaly februárban, edzésen sérült meg, elszakadt a jobb térdében a keresztszalagja. A hatszoros válogatott játékos sérülése előtt alapembernek számított a nemzeti csapatban is, pályára lépett a San Marino és a Finnország elleni Eb-selejtezőkön is.
– Úgy gondoltam, hogy kevesebbet fog bírni a lábam, mert egyelőre még nem kapott meccsterhelést, de örülök, hogy így is közel 75 percet tudtam játszani.

Ha minden jól megy, a következő héten már egy teljes mérkőzést is bírni fog az Újpest korábbi csapatkapitánya, aki az ujpestfc.hu-nak adott nyilatkozatában kiemelte, fizikailag is jól érzi magát.
– Nagyon sokat dolgoztam ezért, hogy sikerüljön felszednem azt az izommennyiséget, amit a sérülés alatt leadtam. Azért az elején a mez még egy kicsit nagy volt rám. Tudom, hogy még szükségem van néhány mérkőzésre, hogy formában lendüljek, de nagyon jó érzés volt újra a Szusza Ferenc Stadionban játszani.

Hozzászólások

pentele - 2012 May 01, 13:38

Várunk az első csapatnál is!!!!
HAJRÁ LILÁK,MINDÖRÖKKÉ!

HajraLilak.hu 2013. | Ujpest FC szurkoloi oldal