Kokó: "Már az ötödik percben láttam sétálgató játékost"

2013 Mar 04, 15:30 / Lilafeher / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

Az Újpest szakmai munkáját 2011 júliusa óta kívülről figyelő Kovács Zoltán szerint súlyos gondokra világíthat rá a Pakstól elszenvedett 6–0-s bajnoki vereség a Megyeri úton.

„Így nem kaphat ki az Újpest egyetlen csapattól sem. El lehet mondani, hogy a játékvezető hibázott a meccs elején, de aki csak ebben keresi a vereség okait, az becsapja magát – mondta Kovács Zoltán a Nemzeti Sportnak. – A Paks mindenben felülmúlta az Újpestet. Már az ötödik percben láttam sétálgató játékost, pedig ugye most ért véget a felkészülés. Nem tudom, mi van az öltözőben és milyen munka folyik, de valami nagyon nincs rendben. Lehet mindenféléket nyilatkozni a célokról, a felkészülésről, de a pályán dől el minden. Most derül majd ki, ki milyen karakter, az az erős, aki innen feláll. Csak bizakodhatok és szurkolhatok, hogy nincs nagy baj. A Ferencváros elleni derbin ott lesz ezernégyszáz ember a vendégszektorban, értük és egymásért kell küzdeni. Azon a meccsen eltűnnek a különbségek, ebbe lehet kapaszkodni."

fotó: origo

Hozzászólások

violaforever - 2013 Mar 05, 13:30

Laci teljesen egyetértek!!!

HAJRÁ LILÁK!!!!

laci234 - 2013 Mar 05, 13:06

Csak is magyar edzőt! Véber,Várhídi,Mészöly.Nekünk még sosem jött be külföldi edző!

Kereki - 2013 Mar 05, 13:05

Mi lesz ebből, edző csere néhány nappal a taknyok ellen ? Nem sajnálom a belgát, de ennek így nagyon csúnya vége is lehet. A kialakult helyzetért elsősorban a tulajt hibáztatom. Kiváncsi vagyok mikor jön rá, hogy a tesco gazdaságos emberekkel csak lebőgni lehet. Legyen az edző vagy játékos.
Nem várok sem komoly hazai, sem újpesti kötődésű edzőt, és így tutira nem fogok csalódni. Majd a másod edzőnk elirányítgatja a csapatot úgy mint tavaly. Végül is ez a legolcsóbb megoldás, és ez a lényeg balgáéknál.

zsola - 2013 Mar 05, 14:34

Egy edzőcsere 90%-ban fel szokta dobni a csapatot, még akkor is ha csak a 2. edző veszi át a gyeplőt. Azok után meg h ennek a paksi meccsnek nagyon edzőbuktatás szaga volt, különösen jó, hogy most történt a váltás.

öcsi76 - 2013 Mar 05, 12:13

VÉBER GYURI!!!!!

papp.jozsef39@g... - 2013 Mar 05, 11:59

Ezt mondogatom már fél éve, hogy ez az ember nem idevaló edző. ÖRÜLÖK........Most már egy szakembert kell tálálni. Ez a bajnokság már elment legalább a következőben legyünk meghatározók.A következő mérkőzéstől nagyon félek HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!

lilaferfi - 2013 Mar 05, 11:50

Valószínűleg egy újabb költségtakarékos belga peremember fog érkezni a vezetőedzői posztra.
Felesleges nagy névben reménykedni. Duchateleték nem szeretnek pénzt kiadni: inkább legyen xar, de olcsó...

purple78 - 2013 Mar 05, 11:34

"A szombati szégyenteljes Paks elleni vereség kiértékelése után kedd reggel az Újpest FC vezetősége és Jos Daerden közös megegyezéssel úgy döntött, hogy a belga szakember nem folytatja vezetőedzőként a munkáját, de a klub alkalmazásában marad." -- mi a F@szt fog csinálni!!!!??? ... a vezetőség kit takar!!???

purple78 - 2013 Mar 05, 11:27

Ezt a Marc gyereket is vihette volna magával....... Ő a nagyobb sz@rkeverő!!!!!!! ..... megfelelő képesítés nélkül is!!!

zsola - 2013 Mar 05, 14:29

Marc-ról csak annyit, hogy az ő első meccsén küzdött a csapat legjobban az egész tavalyi szezon alatt a konda elleni MK meccsen ha jól emlékszem 1 héttel az 1-5-es bajnoki után. És ő mondott valami olyasmit a meccs után, hogy az első félidő méltatlan volt az Újpesthez. Ebben az évtizedben hány edző mondott ilyet nálunk?

palicz képe
palicz - 2013 Mar 05, 12:31

Amikor hála istennek elment Spisljak úr akkor az utolsó 5-6 fordulót ő vitte végig és talán 1szer kaptunk ki u-h belőle akár jó edző is lehetne Újpesten!! ;))

gumicukor - 2013 Mar 05, 10:28

Jos Daerden távozik!Hivatalos!Hajrá Lilák!!

Atesz07 képe
Atesz07 - 2013 Mar 05, 11:32

Gondolom fél az újabb vereség következményeitől.

olimen - 2013 Mar 05, 10:11

játékosállományunk egyáltalán nem gyenge, és ezt nem értem miért nem látja senki, de ettől a téglafejű fasz edzőtől úgy látszik semmilyen eredményt nem várhatunk, egyszer nem láttam még a keze alatt jól játszani a csapatot....a másodedzőt kellene visszarakni vezetőedzőnek, ő legalább tudott valamit alkotni ott fél év alatt is!

Atesz07 képe
Atesz07 - 2013 Mar 04, 23:34
flore - 2013 Mar 04, 23:22

Nem mintha nem lenne jogos a kritika, de kurva érdekes, hogy amióta menesztették, mennyire meglátja a hibákat, de amikor ő volt a boss, csupa szuper igazolásaink voltak. Na csak ennyit akartam, sietek befejezem a keretet a Jhonnes-Matos poszteremhez, nem alszok nyugodtan, ha nincs a falon!

stoki képe
stoki - 2013 Mar 06, 16:07

remélem Te lány vagy! :)

stoki képe
stoki - 2013 Mar 06, 16:05

Kívülről qrva egyszerű hibákat keresni és kritizálni, de b+ Kokó amikor Te voltál ott akkor sem történt rohadtul semmi, ugyhogy ilyenkor el kellene vonulni a háttérbe és magadban megfogalmazni a gondolataidat!!!

Csaba 11 képe
Csaba 11 - 2013 Mar 04, 18:33

A 0-6-ról mit lehet mondani.?. Igazán semmit sem, erre nincsenek szavak. Történelmi méretű és mértékű vereség volt ez. A tavaszt így kezdeni tragédia. A 0-6-os eredmény.. KO.!. Kiütés.!. Katasztrofális vereség.!. Ezt a mérkőzést még értékelni sem lehet, értékelhetetlen ez a teljesítmény és ez az eredmény....

A 0-6 után nekem erről az ominózus eredményről először a Mezey féle magyar válogatott ugrott be, gondolom még sokan másoknak is.. 1986. június 2. Mexikói világbajnokság, Irapuato: Magyarország - Szovjetunió 0-6.!. A nagy reményekkel a mexikói mundialra kiutazó magyar válogatott a szovjetek ellen történelmi méretű hatalmas pofont kapott, nem is tudtak tőle utána felébredni. Most az Újpesttel is megtörtént ez, hasonló a szitu, ez is maradandó nyomokat hagyott egy életre.

Mezey a szovjetek elleni 0-6 után beadta a lemondását, most ezt Jos Daerden is megtehetné, nem kötelező dolog, de azért illene neki. Hiszen a csapatot most már idény közben nem lehet lecserélni, de az edzőt igen. Ha külföldi edző jön, jöhet az is, de tudjon többet a magyarnál. Ezért viszont nem kell ide külföldi edző. Bármely Újpest kötődésű edző tud ennyit, sőt még többet is, soroljam a neveket: Várhídi Péter, Véber György, Fazekas László, Urbán Flórián.....

laci234 - 2013 Mar 04, 18:27

Még az edző se mond semmit csak nem kell ide igazolni mondta a télen!Okék vagyunk játékosállományilag.Ha jól bele gondolunk a tulaj talán egyedül talán Vasziljevicsért fizetett valamennyit a többit ingyen hozta.Mit lett volna ha most csak egyszer mentek volna Törökországba a második árából vett volna 2-3 minőségi játékost! Ezért produkcióért kár volt 2-szer kiutazni.

loskaz képe
loskaz - 2013 Mar 04, 17:17

A hajléktalanság fogalmát sokféleképpen lehet definiálni-pl. "most nem akarunk költeni" A zakó tényén már a fejem sem kapnám fel, de ekkora égést nem láttam az osztályozó óta és senki nem érzi fontosnak, hogy elnézést kérjen a történtekért. De legalább nem költöttünk! Sehol egy ejnye-bejnye, sehol egy előremutató kiértékelés, minden rendben, itt a legjobb alkalom szerződést hosszabbítani. Mindig ilyen munkahelyről álmodtam. Nem csodálkozom a kereszteken, bár túlzásnak tartom. Remélem, ez csak egy tippmix-meccs volt, mert ha tényleg ennyit tudunk, a bennmaradás sem biztos. Ott tartunk, ahol tavaly, egyetlen rosszabb produkciót sem láttam a sajátunknál, megint csak a kiesőjelöltek bukdácsolásában bízhatunk. A futball sport és szórakoztatóipari szolgáltatás. Mint sporttevékenység eredménytelen, mint szórakozás értékelhetetlen. Ha van olyan tájegysége a világnak, ahol ezért a szemét munkáért kifizetik egy kiló hús árát, ott kell focicsapatot vásárolni.

HajraLilak.hu 2013. | Ujpest FC szurkoloi oldal