Általános beszélgetés

Kezdőlap Fórumok Általános beszélgetés

Ennek a témakörnek tartalma 44 hozzászólás, 12 résztvevő. Utolsó frissítés: mindenhol mindenhol 2 éve, 2 hónapja telt el.

25 bejegyzés megtekintése - 1-25 / 45
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #215
  Balazs91
  Balazs91
  Adminisztrátor

  Üdv mindenkinek az új fórumon!

  #225

  Rafi
  Felhasználó

  Kellemes Ünnepeket minden LILÁNAK !

  #242

  mozjanok
  Felhasználó

  Végre megindult az oldal amire már régen vártam és vártunk .
  HAJRÁ ÚJPEST !!!!!!!

  #249

  lilazoli
  Felhasználó

  Sikerekben gazdag boldog Uj esztendot kivanok szeretett klubbunk vezetoinek,szakmai stabjanak,sportoloinak,minden munkatarsanak es termeszetesen minden Lila Feher szurkolotarsamnak!BUEK 2015!

  #250

  pentele
  Felhasználó

  Üdv Mindenkinek!
  Mostantól itt lehet “hőbörögni”??

  #254

  gumidorko
  Felhasználó

  Üdv mindenkinek!
  Békés boldog és Újpest gólokban gazdag újévet kívánok mindenkinek.

  #256
  simi22
  simi22
  Felhasználó

  Üdv!
  Boldog új évet kívánok minden Újpestinek! Megismételjük a kupagyőzelmet!
  Hajrá Lilák!

  #337

  Bene-Kmet
  Felhasználó

  Jönnek az újabb fél idényes ” erősítések”. Mert ingyen vannak…
  Ne elegyen igazam…

  #350

  mozjanok
  Felhasználó

  De nagyon igazad van szerintem is Bene-Kmet, én is ettől tartok mint már eddig is !

  #351

  gumidorko
  Felhasználó

  Megint megy az eladom a klubbot szöveg. Az ősszel ment a nagy ígérgetés,hogy .így meg úgy megerősíti a keretet. Hát elkezdte de egy jobban sikerült félszezon után megint nincs pénz új játékosokra. írták az internetes oldalakon, hogy jöhet a Varga Roli Győrből, nem jön mert fizetni kellett volna érte és számára a Fradi szimpatikusabb volt. Írták a Debreczenit a Diósgyőrből ő is inkább a Vasast választotta, úgy hogy szerződért bontott a DVTK-val. Tehát a Vasasnak egy fillérjébe sem került.
  Mi lesz ezután. Most hol vannak a Mario1 félék akik mindent elhittek a belgánakés még a PAOKara félle embereket szidták.

  #352

  Bene-Kmet
  Felhasználó

  Duchatelet: köd előtte és lassan köd utána…

  #353

  gumidorko
  Felhasználó

  Inkább köd utána szerintem. Ennél a bizonytalanságnál és ígérgetéseknél még az is jobb, ha lenne egy olyan tulajunk aki megmondaná a frankot még akkor is ha ez nem jelentene minden évben bajnoki címet vagy kupagyőzelmet.
  Ennél a na most aztán nesze semminél rosszabb nincs.
  Ilyen szempontból nagyon irigylem a Diósgyőri szurkolókat.
  Náluk legalább van elképzelés van koncepció és ami a legfőbb van egy olyan csapatuk amely bárhol nyerhet és bárhol ki is kaphat, de mindig ott vannak a dobogó közelében.

  #362

  Bene-Kmet
  Felhasználó

  Charlton-ban sem áldják a belgákat… Mindenhol ugyanaz a történet. Csapatunk jövője kialakulatlan. Cél: tovább élni a következő fél szezont.
  Á, inkább nem kesergek, úgy sz.. az egész, ahogy van !!!

  #378

  mozjanok
  Felhasználó

  Na tessék lehetőleg , magyarokat akarnak igazolni és itt van megint ez a szemét munka Nagy Jánost úgy néz ki a Győrnek jó lesz nekünk nem . Majd hoznak ingyen igazolható semmi külföldi játékosokat , nagyon sajnálom , hogy elküldik itt semmi nem változik és szerintem Kovács Zoli sem sokáig lesz itt !

  #400

  gumidorko
  Felhasználó

  Azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor hol vannak azok a belga fanok akik folyamatosan nyalták a seggét Rolinak!
  A belga elérte azt is, hogy már az újjá alakult Hajrá Lilákon is max ketten hárman beszélgetünk hetente egyszer. Régebben legalább itt tudtunk véleményt cserélni.
  Az, hogy egy jobban sikerült félszezon után árulja a klubbot megint csak azt bizonyítja, hogy hazudik minden szavával. Ősszel nem ezt mondta, akkor még hosszú távú tervei voltak. Az, hogy a politika beleszól a dolgába a világon mindenhol így van. Vica verza ez az egész. Ahhoz hülye volt, hogy benyaljon rendesen a Fidesznek. Utána megsír, hogy nem kap támogatást. Csak az adósságot törölték el nekünk amivel együtt vette a klubbot. Egy hazug ember.

  #412
  dossi
  dossi
  Felhasználó

  Nehéz lesz megszokni az új oldalt,remélem sikerül

  #415

  Bene-Kmet
  Felhasználó

  Tervek azok nincsenek.
  Üdv Dossi, lassan remélhetőleg mindenki megtalálja ezt az oldalt. Paokaráék is remélhetőleg idetalálnak. A belga meg “hazatalálhatna”. Szégyen, azután, hogy tisztára mosták az általa köttetett, számára hátrányos üzletből, engedik az ingatlanos dolgait, mindenkinek hazudik a csapat megerősítésével és a hosszú távú koncepcióval. Már csak a csoda mentheti meg a helyzetet, vagy “okosan” ellehetetleníti a csapatot úgy, hogy mi is “állami” csapattá váljunk.
  Az, hogy végre nem pofozógépek voltunk ősszel – előrelépés.
  Egy Balázst nem tudunk elhozni Kecskemétről… Völgyi… Debreczeni ( a fenének hiányzik )… Elment az echte skandinávunk – hurrá! Legalább nem vagyunk eggyel többen ( a pályán meg kevesebben ). Hogyan lehet egy csapatot egy idényre felkészíteni, ha nincs kialakult keret ( ezt mintha nyáron is megkérdeztem volna )?
  Az “eredményesség” legalább ne vakítson el bennünket, kedves Szurkolótársaim!!!
  Szégyen, ahogy hülyére vesznek Bennünket.

  #418

  mozjanok
  Felhasználó

  Sajnos az lesz a baj , hogy mire eladják a csapatot ami jó lenne ha sikerülne ,addigra elküldenek vagy eladnak magyar játékosokat .

  #425

  Bene-Kmet
  Felhasználó

  Nekünk 5-öd osztályból is jó a külföldi…
  Hazai játékos nem kell…
  Könyves? Vasas.
  Csak az elégedetteknek, hogy nekik is igazuk legyen: Kár! Kár!

  #426

  AirTiger
  Felhasználó

  Sziasztok,csak beköszöntem.Mindenkinek szép tavaszt kívánok,bár sajnos vannak kétségeim…

  #445

  mozjanok
  Felhasználó

  Látom nem nagy hozzászólások vannak , de igazatok is van még ez a tulaj itt van addig nem lesz csapat . Mint előzőleg is írtam a saját nevelésű Nagy János nekünk nem kell ,de a Győrnek úgy néz ki jó lesz .Itt soha nem lesz ütőképes csapat mert , ha megfelel valaki már tovább is adják , de én bízok benne , hogy majd csak lesz egy másik tulaj . Megértem azt is , hogy megmentette a csapatot , de miért? Azért mert azt hitte , hogy majd nagyot fog kaszírozni a játékosokon ,vagyis ő hosszú távon soha nem akart jó csapatot ami nekünk szurkolóknak kellene .
  Azért is hajrá ÚJPEST !!!!!!!!!!!!!!!!

  #449

  Bene-Kmet
  Felhasználó

  Azért az ingatlan business miatt nem kell elégedetlennek lennie + a mostani adásvételben is ingatlanok képezik a tárgyalási alapot…
  A futball csak álca. A csapat hagyományai meg cseppet sem érdeklik. A látszat kedvéért a napi kiadásokat úgy-ahogy rendezi, de a csapatba befektetni nem akar és nem is fog. Marketing mosoly és ígéret – szándék és megalapozottság nélkül.

  #461

  Bene-Kmet
  Felhasználó

  És ha Simont eladják, még a játékoson is keres.
  És mi lesz a csapatunkkal?
  Azért Simonnak kívánom, hogy sikerüljön a német karrier!!!
  De mi lesz veled Újpest?

  #467

  mozjanok
  Felhasználó

  Megy Simon,megy Nagy, jönni meg senki, a csapat meg megint csak erőlködik majd, mert semmi erősítés . Teljesen tönkreteszi a csapatot ez a szemét belga, mert fizetni nem akar a játékosokért , meddig megy ez még így !

  #468
  dossi
  dossi
  Felhasználó

  Valahogy,megint csak gyengíteni sikerül a csapatot. Erősítés semmi. Mehetne a belga már a f@szba.

25 bejegyzés megtekintése - 1-25 / 45

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.