D szektor

Felfüggesztett szektorbezárás

2013 Nov 05, 17:54 / Lilafeher / Rovat: MLSZ-hírek, Csányi Sándor, D szektor

A FEB az Újpest - DVSC mérkőzésen a hazai szurkolók rendzavarásai (pirotechnikai eszközök használata, megbotránkoztató rigmusok bekiabálása és rasszista megnyilvánulások) miatt az Újpestet, mint visszaesőt, 700.000 Ft forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a sportszervezet soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a Szusza Ferenc Stadion teljes „D” lelátójának lezárását, ez utóbbi büntetés végrehajtását az FEB 2013. december 31-ig felfüggeszti.

Visszaeső szurkolók

2013 Oct 08, 18:35 / Lilafeher / Rovat: D szektor, MLSZ-hírek, Csányi Sándor

A FEB a Videoton FC - Újpest FC mérkőzésen a vendégszurkolók megbotránkoztató rigmusok és becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető rigmusok bekiabálása miatt az Újpestet 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Az UVB türelme is elfogyott

2013 Oct 08, 15:19 / Lilafeher / Rovat: DuchateletD szektor

Elég volt a belgák tevékenységéből Újpesten! Elég volt a rombolásból, a középszerűségből, a vereségekből! Elég volt a tehetségtelen külföldiekből, a nézhetetlen fociból!

Százezer

2013 Oct 01, 20:08 / Lilafeher / Rovat: Csányi Sándor, MLSZ-hírek, D szektor

Az Újpest FC – PMFC-Matias mérkőzésen a hazai szurkolók részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a FEB az Újpestet 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. Az újpesti szurkolók jól hallhatóan, hosszabb ideig a Ferencvárossal kapcsolatos gyűlölködő rigmusokat skandáltak a mérkőzésen. (mlsz.hu)

Újpest-Pécs 1-1

2013 Sep 29, 21:59 / Lilafeher / Rovat: MérkőzésekD szektor

Újra szólt a Dé...és nagyjából ez az egyetlen, aminek ma örülhettünk.

Meghívó

2013 Sep 19, 18:55 / Lilafeher / Rovat: Csányi SándorDerbiMLSZ-hírekD szektor

Tisztelt Elnök Úr! Tekintse meg velünk együtt, vendégszurkolóként ezt a hazai labdarúgásban kiemelt eseményt.

Bojkott, FRISSÍTVE

2013 Sep 16, 19:31 / Lilafeher / Rovat: D szektorDerbi

Nem lesz egyszerű bebocsátást nyerni a vasárnapi Ferencváros-Újpest meccsre – már ha vendégszurkoló az illető. Összefoglalnánk a folyamatot: végy egy személyi igazolványt. Menj ki Újpestre, állj be a sorba, vedd meg a jegyet. Mutasd be az okmányt, azt valaki bepötyögi. Megvan a jegyed.

Nem ezt érdemeltük!

2013 Sep 09, 10:43 / Lilafeher / Rovat: Válogatott, D szektor

Több mint másfél éve lehetett tudni, hogy mikor lesz az idegenbeli selejtező, így nem volt kérdés, hogy mivel is búcsúztatjuk az idei nyarat. Egy 50 fős nagybusszal indultunk el vegyes társasággal a Hősök terétől olyan 22 óra tájában. Már ekkor sok embernél megvolt a jó hangulat, mielőtt nekiveselkedtünk volna a kilómétereknek, egy gyors csoportképet csináltunk görögtüzekkel és drapikkal, és közben zúgott a Ria Ria Hungária!

Csányi Sándor válasza

Egy héttel ezelőtt Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere nyílt levélben fordult Csányi Sándorhoz, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökéhez.

Az MLSZ van a szurkolókért és nem fordítva!

Wintermantel Zsolt levele az MLSZ elnökéhez

Wintermantel: Újpesten mikor lesz újra szurkolás?

2013 Aug 11, 12:11 / Lilafeher / Rovat: Wintermantel ZsoltD szektor

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere éles kritikát fogalmazott meg a tüntető lila-fehér szurkolókkal szemben.

Hétfőn landol Gyurta Dani gépe

2013 Aug 06, 14:21 / Lilafeher / Rovat: Gyurta DánielD szektorÚszás

Gyurta Dániel, Magyarország és az Újpesti Torna Egylet világbajnoka jövő hétfőn érkezik haza Budapestre. Ahogyan tavaly a londoni olimpiáról aranyéremmel hazatérő Berki Krisztiánt, úgy Gyurta Danit is a repülőtéren köszöntjük! 

Az UVB kérdez, a klub válaszol

2013 Aug 05, 22:28 / Lilafeher / Rovat: D szektor

"Klubunk összes szurkolóját szeretné biztosítani arról, hogy az Újpest FC továbbra is minden jogkövető lehetőséget felhasznál azért, hogy a klub és azon belül is annak összes szurkolójának érdekeit érvényesíteni tudja."

Megtalálták a kulcsokat

2013 Jul 25, 12:48 / Lilafeher / Rovat: D szektorDuchatelet

Egy napig volt csak zárva a B-terasz. Roderick Duchatelet a szurkolói megkeresések - fenyegetések? - hatására úgy döntött: mégsem zárja le a stadion csaknem egyharmadát.

B-terv

2013 Jul 24, 15:58 / Peter Griffin / Rovat: D szektorDuchatelet

Az Újpest klubtulajdonosának legújabb döntése legalább konzekvens. Ahogy a csapattal bánik, éppen olyan profizmussal igyekszik a lelátókon is megvalósítani a konszolidáció lépéseit. A Paks elleni bajnokira egyszerűen bezárja a B-teraszt! Felteszem, ha a meccs után izgatottan kiszámítja, hány száz, sőt ezer forintot sikerült megtakarítania ezzel a kétségtelenül ésszerű döntéssel, akár tovább is lehet szűkíteni a nézők számára fenntartott helyet, hiszen ezzel újabb és újabb ropogós ezreseket lehet spórolni!

Oldalak

HajraLilak.hu 2013. | Ujpest FC szurkoloi oldal