Egyéb szakosztályaink

Kozák Danuta Újpesten folytatja!

2013 Jan 22, 12:37 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

Kozák Danuta kétszeres olimpiai bajnok kajakos kedden a 2016-os riói játékokig érvényes szerződést kötött az Újpesti Torna Egylettel.

Újabb olimpiai bajnok igazolhat Újpestre!

2013 Jan 14, 10:23 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

Kozák Danuta január 11-én ünnepli születésnapját, és talán nem is kért mást, csak minél előbb rendeződjön csapatkeresési mizériája. Mint ismert, a kétszeres olimpiai bajnok kajakos tavaly év végén szakított korábbi egyesületével a Budapest Honvéddal, azóta egyedül, párja irányításával készült.

Nemzetközi Fair Play-díjat kap Gyurta Dani

2013 Jan 13, 13:24 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

A Nemzetközi Fair Play Bizottság budapesti ülésén Gyurta Dánielt utánpótlás kategóriában felterjesztették Fair Play-díjra. Áprilisban, Párizsban, az UNESCO székházában a Nemzetközi Fair Play Díj ötvenedik átadásán kapja meg Gyurta az elismerést.

Elsöprő újpesti fölény az Év sportolója választáson!

2012 Dec 20, 20:36 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) 55. alkalommal kiírt szavazásán a férfiaknál Berki Krisztiánt megelőzve Gyurta Dániel végzett az élen, a csapatoknál pedig a Dombi Rudolf, Kökény Roland kajakkettes. A díjakat csütörtök este a budapesti Syma Csarnokban adták át.

Gyurta Dániel világbajnok!

2012 Dec 14, 19:48 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

Gyurta Dániel délelőtt másodikként jutott a 200 méteres mellúszás döntőjébe az isztambuli rövidpályás világbajnokságon. Az esti fináléban aztán már nem akadt jobb nála, az UTE sportolója magabiztosan nyerte számát, így az ő nyakába akaszthatták az aranyérmet.

Berki Krisztián: Újpesten valami megmozdult!

2012 Nov 18, 12:48 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

Gyurta Dániel Újpestre igazolásának Berki Krisztián, olimpiai bajnok tornászunk is nagyon örült. A lólengés koronázott királya a Nemzeti Sportnak elmondta, a jövőben újra Magyarország meghatározó egyesületévé válhat az UTE.

Gyurta: Ha a hazai klubokat nézzük, egyértelmű a választásom

2012 Nov 15, 11:54 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

Végre eldőlt! Gyurta Dániel és társai az Újpesti Torna Egyletnél folytatják pályafutásukat. Mint beszámoltunk róla, a hét úszó és a három edző négy évre szóló megállapodást kötött a nagy múltú egyesülettel. A megegyezésről, az előző hetekről és a döntés hátteréről a londoni olimpiai bajnok kizárólag a Nemzeti Sportnak nyilatkozott.

Gyurta Dániel az Újpestben folytatja pályafutását!

2012 Nov 14, 11:54 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

A Széles Sándor vezette csapat, amelyben többek között Gyurta Dániel olimpiai és világbajnok úszó, valamint testvére is szerepel, bejelentette, hogy a 2016-os olimpiáig az Újpesti Torna Egyletben (UTE) folytatja.

Hatpontos hétfő

2012 Oct 23, 13:08 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

Remek napon van túl futsal- és jégkorong-csapatunk, mindkét együttes megszerezte ugyanis második bajnoki győzelmét az idei szezonban. A "kispályások" Salgótarjánban nyertek 7-2-re, míg a hokisok a Nové Zamky otthonában, Érsekújváron győztek 3-2-re, méghozzá a rendes játékidőben!

Dombi Rudolf: "Csak Újpest, mindig Újpest!"

2012 Oct 09, 14:33 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

Dombi Rudolf Európa-bajnok, a londoni olimpia aranyérmes kajakozója augusztus végén Újpest díszpolgára lett. A kiváló sportoló itt született, itt járt iskolába és ma is Újpestet tekinti otthonának. A Városházán büszkén vette át a kitüntetést, mint mondta, megtiszteltetés, hogy beválasztották az exkluzív csapatba. Lapszemle: ujpest.hu.

Újpest díszpolgára lesz Berki Krisztián és Dombi Rudolf

2012 Aug 22, 11:27 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

Nem mindennapi módon kezdődött el a 211. Újpest-Ferencváros rangadó. A mérkőzést megelőzően ugyanis csaknem tízezer néző nyilvánossága előtt mondtak köszönetet a három újpesti olimpikonnak. Karakas Hedvig, az UTE olimpiai 5. helyezést elért cselgáncsozója elismerő oklevelet kap, Berki Krisztián olimpiai valamint többszörös világ- és Európa-bajnok tornászt, valamint az olimpiai aranyérmes Dombi Rudolf kajakozót pedig polgármesteri javaslatra díszpolgári címre jelölték - írja az ujpest.hu.

Berki Krisztián ismét Európa csúcsán!

2012 May 27, 21:00 / roni / Rovat: Egyéb szakosztályaink

A kétszeres világbajnok, olimpiai kvótás magyar címét megvédve, pályafutása során hatodszor diadalmaskodott kontinensviadalon. Ezúttal 15,958 ponttal zárt, s ezzel jócskán megelőzte legnagyobb riválisát, a 15,775-tel végző brit Louis Smith-t.
 

„A negyedik gól után összeomlottunk”

2012 Jan 05, 16:19 / roni / Rovat: Egyéb szakosztályaink

Jégkorong csapatunk kedden 8-1-es vereséget szenvedett a Ferencvárostól az egy héttel korábbi összecsapás visszavágóján. Sajnos az már senkit sem ért váratlanul, hogy kikaptunk, a különbség azonban – a mérkőzés képe alapján – nem mondható túl reálisnak. Dömötör Róbert és Szajbert Patrik ismét hiányzott a keretből. A csapat egyetlen gólját Rusznyák Szilárd szerezte, a HajráLilák.hu kérésére ő értékelte néhány mondatban a találkozót.

Újpesti Olimpikonok: Szabó Bence

2012 Jan 04, 15:51 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

Novemberben indította útjára az önkormányzat és az Újpesti Sajtó Kft. városunk büszkeségeit, az újpesti olimpikonokat bemutató sorozatát, mely során havonta két olimpikonnal készül beszélgetés nyilvános tévéfelvétel során, amelyet az Újpesti Közéleti TV sugároz. A vendég ezúttal a kétszeres kardvívó olimpiai bajnok, Szabó Bence.

Könyv az első elnökről!

2011 Oct 24, 12:13 / Lilafeher / Rovat: Egyéb szakosztályaink

Újpest Önkormányzatának támogatásával, a Kossuth Kiadó gondozásában a közelmúltban jelent meg az, Aki a korát megelőzte – Aschner Lipót élete című kötet. A kötet megvásárolható a Kossuth Kiadó, valamint az Alexandra és a Libri könyváruházaiban. Íme az ute1885.hu könyvajánlója:

HajraLilak.hu 2013. | Ujpest FC szurkoloi oldal