Exkluzív interjúk

Kabát Péter: Rápihentem a derbire

2012 Aug 18, 20:40 / Lilafeher / Rovat: Exkluzív interjúk

Kabát Péter két hete, a Videoton elleni mérkőzésen piros lapot kapott, ám szerencsére csak egy meccses eltiltással büntették, így mindössze a Paks elleni bajnokit kellett kihagynia, holnap, a Ferencváros elleni derbin ismét csatasorba állítható. A rutinos támadót a derbiről faggattuk.

Remili Mohamed: Hihetetlen érzés volt pályára lépni a tavaszi derbin

2012 Aug 18, 13:05 / Lilafeher / Rovat: Exkluzív interjúk

Remili Mohamed jó formában várhatja a derbit. Már az edzőmeccseken is ontotta a gólokat, a legutóbbi fordulóban, Pakson pedig az ő találtalával egyenlítettünk. Középpályásunkat arról a mérkőzésről, és természetesen a holnapi rangadóról is kérdeztük.

Szélesi Zoltán: 2009-ben nem kaptam ajánlatot a vezetőségtől

2012 Aug 17, 16:00 / Lilafeher / Rovat: Exkluzív interjúk

Szélesi Zoltán nyolc év után visszatért Újpestre. A védő 2009 nyarán is a Megyeri úton edzett, aztán mégis a Debrecen labdarúgója lett egy évre. Hogy miért? Ezt is megkérdeztük a 30 esztendős játékostól.

Simon Krisztián: Nem sürgetek semmit

2012 Jul 16, 14:59 / roni / Rovat: Exkluzív interjúk

A csapat felkészülése javában zajlik Belgiumban, azonban az itthon maradt játékosok sem tétlenkednek. A talpcsont-törést szenvedett Simon Krisztián lábán még mindig ott van a gipsz, de a külön edzésmunkát lelkesen végzi, hogy ne maradjon le nagyon a többiektől. Várja, hogy újra pályára léphessen, de tanult az eddigi hibákból és nem sürget semmit, hiszen egy újabb sérülés sokba kerülhet számára. Múlt héten, a B csapat egyik edzése előtt beszélgettünk a fiatal középpályással.

Roderick Duchatelet: Gondolnunk kell a jövőre is!

2012 Jun 09, 14:58 / roni / Rovat: Exkluzív interjúk

A klub vezetősége szerdán tartott sajtótájékoztatót, ahol bemutatkozott a csapat új edzője, Jos Daerden. Roderick Duchatelet nagyon titkolózó volt az új igazolásokkal és a terveivel kapcsolatban. A Hajrálilák.hu megkérdezte a tulajdonost, vannak-e már aláírt szerződések, miért nem volt kíváncsi Véber Györgyre és milyen változások lesznek a B csapatban.

Véber György tovább vár

2012 Jun 08, 15:38 / roni / Rovat: Exkluzív interjúk

Az öregfiúk csapat kedden játszotta utolsó mérkőzését, ahol a Ferencváros együttesét győzték le az „öregek” 2-1-re a Megyeri úton. Ezzel a csapat 22 meccséből az utolsót is behúzta, 100%-os teljesítménnyel zárták az idényt Kokóék. A Derbi után a játékosok vacsorán vettek részt, amely nagyon jó hangulatban telt, a HajráLilák.hu Véber Györgyöt faggatta az idényről és az újpesti „edzőkérdés” is szóba került.

Kabát Péter: "Legjobban az fáj, hogy kiestünk a kupából"

2012 May 15, 15:48 / roni / Rovat: Exkluzív interjúk

Alig pár perccel a kezdő sípszó után szenvedett súlyos sérülést Kabát Péter a Vasas elleni találkozón két héttel ezelőtt, így a Derbin sem léphetett pályára. A mérkőzést a lelátóról tekintette meg, a lefújást követően pedig a Hajrálilák.hu-nak értékelte a látottakat és az évet.

Vermes Krisztián: "Még idén visszatérnék"

2012 May 14, 13:10 / roni / Rovat: Exkluzív interjúk

Vermes Krisztián tavaly szenvedett súlyos térdsérülést és április végén a B csapatban tért vissza a pályára tizenöt hónap kihagyás, műtétek sora és rengeteg munka, erőfeszítés után. A csapatkapitány a lábadozási idő egésze alatt a családja és a szurkolók szeretetéből merített erőt és csak az lebegett a szeme előtt, hogy minél hamarabb ismét a csapat hasznára lehessen. A kemény munkának meglett az eredménye. Erről és a Derbiről beszélt a kiváló védő a Hajrálilák.hu-nak.

"A szurkolók kitettek magukért, a csapatok már kevésbé..."

2012 May 14, 10:10 / Balls / Rovat: Exkluzív interjúk

A 210. Újpest-Ferencváros összecsapás lefújását követően korábbi játékosunk, a mérkőzést szokásához híven a helyszínen megtekintő Kovács Zoltán értékelte a látottakat a HajráLilák.hu számára.  Kokó a taktikákról, Eninfulról és Vasziljevicsről, Lisztestől való tartásáról és a szurkolókról…

"Nem tudtam előre, hova lövöm, csak azt, hogy be fogom rúgni"

2012 May 13, 17:44 / roni / Rovat: Exkluzív interjúk

Dusan Vasziljevics csapatunk legutolsó öt meccséből négyszer volt eredményes, a Derbin pedig talán eddigi legfontosabb büntetőjét váltotta gólra visszatérése óta. Középpályásunk a lefújást követően némi csalódottsággal értékelte a HajráLilák.hu-nak a 210. Újpest-Ferencváros összecsapást, ugyanakkor beismerte, a játék képe alapján – főleg az első félidőben mutatottak miatt – nem érdemeltünk győzelmet.

"Az első tizenegyest is meg lehetett volna adni"

2012 May 13, 13:48 / Lilafeher / Rovat: Exkluzív interjúk

Remili Mohamed kulcsszereplője volt a tegnapi, Újpest-Ferencváros összecsapásnak. A középpályás - aki ezúttal csatárként szerepelt - volt az egyik legaktívabb tagja csapatunknak, többször is gyanús szituációban került földre védője szorításában a tizenhatoson belül, ezek közül egyet pedig be is fújt Kassai Viktor. Remili a lefújást követően a HajráLilák.hu-nak elmondta, érzése szerint még egy büntetőt megadhatott volna a játékvezető.

A 210.: Banai Dávid ki van éhezve a győzelemre

2012 May 11, 15:58 / roni / Rovat: Exkluzív interjúk

Banai Dávid az Újpest FC B csapatának kiváló kapusa. Számára még nem adatott meg, hogy a Derbin pályára lépjen, fiatal korát tekintve ez érthető is, hiszen a hálóőr két nappal ezelőtt érte el a nagykorúságot. A Hajrálilák.hu csapata sok boldog, lila-fehérben mezben eltöltött évet és sikert kíván neki, valamint azt, hogy a rövid nyilatkozatában elmondottak is teljesüljenek!

A 210.: Sebők Vilmos: A lelátóról fogom buzdítani a srácokat!

2012 May 11, 12:59 / roni / Rovat: Exkluzív interjúk

Sebők Vilmos 1995-ben lett az Újpest labdarúgója és négy idényen át erősítette klubunkat, innen lett stabil válogatott, ahol védő létére a gólszerzésből is kivette a részét. Tagja volt az eddigi utolsó bajnokcsapatnak 1998-ban, jelenleg pedig az Újpest öregfiúk csapatában játszik. A Hajrálilák.hu kérésére a Derbiről nyilatkozott.

A 210.: Balajcza: Mindenki nagyon motivált!

2012 May 10, 19:58 / roni / Rovat: Exkluzív interjúk

Csapatunk hálóőre már tapasztalt a derbik terén, hiszen hat éve erősíti a klubot, számára ez lesz a hatodik összecsapás. Eddigi mérlege pozitív, háromszor sikerült legyőznünk a Fradit vele a kapuban. Ez a rangadó számára is kiemelt fontosságú, itt senkinek sincs szüksége plusz motivációra. Balajcza Szabolcs a Hajrálilák.hu kérésére beszélt várakozásairól.

A 210.: Lőw Zsolt óvatos, de győzelmet remél

2012 May 10, 10:21 / roni / Rovat: Exkluzív interjúk

Lőw Zsolt az Újpest saját nevelésű játékosa 1998-ban mutatkozott be az NB1-ben és négy évig erősítette a lila-fehér gárda hátsó alakzatát. Ezt követően Németországba igazolt, ahol több csapatban is kipróbálta magát, végül egy súlyos bokasérülést követően két éve felhagyott profi pályafutásával. Csapatunk meccseit azonban folyamatosan figyelemmel kíséri, a Hajrálilák.hu kérésére a Derbiről is örömmel nyilatkozott.

Oldalak

HajraLilak.hu 2013. | Ujpest FC szurkoloi oldal