Futsal

Névszponzort (is) kapott a futsal csapat!

2012 Dec 22, 11:54 / Lilafeher / Rovat: Futsal

Januártól Újpest FC-220Volt néven szerepel a bajnokságban futsal csapatunk. Az egyesület elnöke, Sós László, valamint az elektronikai szakáruház képviselője tegnap sikeresen aláírták a névszponzorációról szóló támogatási szerződést - írja az ujpestfutsal.hu.

Újpesten lehetnek a hazai mérkőzéseink

2012 Sep 04, 16:27 / újpesti viola harcos / Rovat: Futsal

Megállapodás született a Halassy Olivér Sportközpont és az Újpest Futsal Club között, hogy a 2012/13-as idényben klubunk használhatja az NB II-es mérkőzések megrendezése érdekében az újpesti Önkormányzat által felújított csarnokot.

Feltámadt az Újpest Futsal

2012 Aug 23, 11:09 / Lilafeher / Rovat: Futsal

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2011. augusztus 24-én közleményt adott ki az Újpest Futsal Club, amelyben bejelentették, hogy az egyesület kihagyja a következő szezont, tehát anyagi okok miatt semelyik hivatalos bajnoki osztályban nem indul. A háttérben a vezetők ennek ellenére mindent megtettek annak érdekében, hogy a következő idényben visszatérhessen a csapat az országos mezőnybe. Szorosabbra fűzték a kapcsolatot a IV. kerületi önkormányzattal, új támogatókat kutattak fel, és új elnököt is választottak: három és fél év után távozott Borsche Gábor, utódja pedig az eddigi alelnök, Sós László lett. Lapszemle: rangado.hu.

Nevezett az NB II-re a futsal-csapat!

2012 Aug 07, 11:40 / Lilafeher / Rovat: Futsal

Rég nem hallottunk már futsal-csapatunk felől, az elmúlt évben kemény munkát végeztek a háttérben azért, hogy a gárda ismét elindulhasson az NB II-ben. Nos, a legfrissebb hírek szerint a vezetőség benyújtotta a nevezést a másodoszályú bajnokságra, a csapat alapja tehát meg van, a klub stabil, a többi a szövetségen múlik.

Nem nevez a futsal-csapat a következő szezonra!

2011 Aug 25, 09:31 / Lilafeher / Rovat: Futsal
Íme az ujpestfutsal.hu közleménye: Bár az NB II-es nevezés határideje augusztus 26., péntek 12 óra, a mai állapotok szerint az Újpest Futsal Club nem adja be jelentkezését az idei szezonra. Az okok egyrészről a pénzhiányra, másrészről az MLSZ futsal programjának hiányára vezethetők vissza. Ezeket mérlegelve az Újpest Futsal Club vezetése úgy döntött, hogy nem indul a 2011-2012-es futsal bajnokságban.

Futsal: "Mindenképpen elindulunk az NB II-ben"

2011 Jun 30, 14:28 / Lilafeher / Rovat: Futsal

Több szurkolónk is érdeklődött már a hogyan továbbról, és mivel a bajnokság befejezése óta még nem szólalt meg klubelnökünk, Borsche Gábor, így most szót kért, hogy elmondhassa mi vezetett a jelen helyzetig, és hogy milyen jövő áll az egyesület előtt. Az interjúban szó esik az MLSZ felé fennálló tartozásról is, melynek eltüntetésében szurkolóink is tevékeny részt vállaltak.

Zoufal Nándor: "A szurkolók megérdemelnék, hogy rögtön visszajusson a csapat!"

2011 Jun 09, 14:55 / Balls / Rovat: Futsal

Nehéz értékelni a hátunk mögött hagyott futsal-idényt, hisz balszerencsés körülmények között kiesett csapatunk az NB I-ből. Ám az együttes házi-gólkirálya, Zoufal Nándor összeszedte gondolatait az első élvonalbeli szezonnal kapcsolatban. Múlt, jelen és jövő, ahogyan azt az a játékos látja, aki a kezdetektől a csapat tagja, és szíve legmélyéig igazi lila. Íme!

Bajban a futsalosok! - Összefogást és segítséget kérnek

2011 Jun 06, 14:41 / Balls / Rovat: Futsal

Komoly bajba került futsal-csapatunk, amely jövője nagy veszélybe került, miután búcsúzott az élvonaltól. A klubvezetés a Facebook-on összefogásra buzdítja a szimpatizánsokat. Kérik azokat, akik megtehetik, hogy kisebb nagyobb összeggel segítség az együttest, hogy a jövő évi indulást ne fenyegesse veszély. A biztos NB II-es induláshoz összesen 600.000 forintra lenne szükség.

A sikerektől a kiesésig - sérülések, elfogyott csapat, bírói hiba!

2011 May 31, 16:58 / Lilafeher / Rovat: Futsal

Bő egy évvel ezelőtt történt: Fülep Norbert néhány másodperccel a találkozó lefújása előtt betalált a Gödöllő kapujába, ezzel pedig az Újpest Futsal Club bejutott az NB II rájátszásába. Ha nincs ez a gól, most nem beszélünk NB I-ről! De a gól megszületett, és a csapat előbb legyűrte at ELTÉ-t, majd kiütötte a Balatonfüredet, és ünnepelhette a feljutást.

Futsal: Kikaptunk és kiestünk

2011 May 13, 13:41 / Balls / Rovat: Futsal

Megtörtént az, amire még csak gondolni sem mertünk,  a Csömör nyerni tudott csütörtökön este a Rozsnyai úton, és ezzel búcsúztatta futsal-csapatunkat az élvonaltól. A vendégek 0-0-s első félidő után magabiztosan nyertek 4-1-re, a második játékrészben mutatottak alapján megérdemelten. A szurkolók mindvégig fantasztikus hangulatot teremtettek, és a csapat mellett álltak.

Győzelem vagy halál!

2011 May 12, 08:38 / Balls / Rovat: Futsal

Aki kikap kiesik, aki nyer esélyt kap! Nincs más út, csak a GYŐZELEM! Aki tud, jöjjön és segítsen! Futsalosaink megérdemlik a szeretetet, és a sikert! Jön az alsóházi rájátszás ötödik meccse a Rubeola ellen, le kell győznünk őket! Kezdés csütörtök este 21 órakor az Angyalföldi Sportközpontban. Cselekednünk kell! A pályán és a lelátón egyaránt! Aki hisz az Újpest-családban, annak ott a helye!

Drámai vereség Csömörön - az utolsó meccs dönt a kiesésről!

2011 May 10, 08:34 / Balls / Rovat: Futsal

Futsal csapatunk 5-4-es vereséget szenvedett Csömörön hétfő este, ezzel a Rubeola egalizálta a három győzelemig tartó párharc állását. A fordulatokban gazdag és rendkívüli izgalmakat hozó összecsapáson a 38. percben Takó Csaba kisbüntetője döntött, a mieinknél Zoufal kétszer, Poncok, valamin Smiri tudott eredményes lenni. A párharc ötödik felvonására csütörtökön kerül sor 21 órai kezdettel Angyalföldön.

Futsal: Ma lezárhatjuk a párharcot

2011 May 09, 11:08 / Lilafeher / Rovat: Futsal

A Rubeola elleni párharc negyedik felvonását ma este 20:30-kor Csömörön rendezik, a három győzelemig tartó csata állása 2-1 a javunkra, tehát egy mai idegenbeli sikerrel meg is nyerhetjük a párviadalt.

A sors most valamit visszaadott: a hajrában nyert a futsal-csapat

2011 May 05, 22:50 / Lilafeher / Rovat: Futsal

Ami az alapszakaszban sokszor a vesztünket okozta, az most a javunkra vált: három másodperccel a lefújás előtt sikerült megszerezni a győztes gólt, így 3-2-es sikert aratott futsal-csapatunk a Csömör elleni rájátszás párbajának harmadik mérkőzésén, ezzel fordítottunk és immár 2-1 a párharc állása a javunkra - tudósított az ujpestfutsal.hu. Folytatás egy hét múlva Csömörön.

Futsal: Vajon melyik a csapat igazi arca?

2011 May 05, 16:17 / Lilafeher / Rovat: Futsal

A Futsal NB I rájátszásában az Újpest-Csömör párharc harmadik találkozóját rendezik ma este 21 órától a Láng sportcsarnokban. A három győzelemig tartó párharc állása eddig 1-1, két teljesen ellentétes mérkőzést produkáltak a csapatok, ma talán eldőlhet, valójában melyik is a jobb együttes. Aki győz, nagy lépést tesz a bentmaradás felé.

Oldalak

HajraLilak.hu 2013. | Ujpest FC szurkoloi oldal