Interjúk, nyilatkozatok

Gyurta: Minden adott a jó felkészüléshez

2013 May 16, 12:54 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

Hódmezővásárhelyen készíti fel Széles Sándor mesteredző a következő világbajnokságra Gyurta Dánielt. Minden körülmény adott a megfelelő munkához, és ugyanazt a formát érheti el Gyurta, mint egy évvel ezelőtt. 

Vasziljevics: " többször kerülök helyzetbe, és a gólok is jönnek"

2013 May 09, 16:51 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

A hét elején ünnepelte születésnapját Dusan Vasziljevics, aki az elmúlt mérkőzéseken kifejezetten gólerősen játszott, hiszen betalált az MTK és a Győr ellen is.

Újpest-Győr 1-2

2013 May 08, 18:12 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

OTP Bank Liga 26. fordulójában a listavezető Győr Újpestre látogatott, és bár az első félidőben egygólos előnyhöz jutottunk Dusan Vasziljevics révén, a szünetett követően egyenlíteni tudott a Győr, majd Marek Strestík a ráadásban (már megint az utolsó percben) a győzelmet is megszerezték a vendégek. 

Berki:"nem szoktam hibázni, de most megtörtént. "

2013 Apr 28, 16:22 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

Berki Krisztián számára ősszel sűrűsödik be újra a program (világkupák, világbajnokság), ám nagyon téved, aki azt hiszi, hogy a lólengés olimpiai bajnokának így több pihenésre lesz ideje.

Iandoli: "a legfontosabb fejben is ott kell lenni a pályán."

2013 Apr 27, 08:43 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

Szinte menetrendszerűen érkezik mindig a balszélen Alessandro Iandoli, aki amellett, hogy védőmunkáját is ellátja, a támadásokból is bőven kiveszi a részét.

Simon: "nem szabad lebecsülnünk a Lombardot"

2013 Apr 27, 08:31 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

Simon Krisztián szerint nem szabad lebecsülni  a Lombardot. Szélső játékosunk  az nb1.hu-nak adott nyilatkozatott, a Pécs elleni mutatott játék benne van a csapatban, és a papírforma is mellettünk szól. Így tehát hasonló helyzetkihasználással ismét értékes pontokat szerezhetnénk.

Lázár Bence: Bizakodóan nézek a jövőbe

2013 Apr 26, 13:22 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

A Debrecen elleni bajnokin szenvedett vállsérülést Lázár Bence. Műtéti beavatkozásra szerencsére nem volt szükség, a 22 éves támadó már az esetet követő első naptól kezdve keményen dolgozik a visszatérésén.

Erős Ronald: "lila-fehérben szerettem volna bemutatkozni"

2013 Apr 24, 14:44 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

 A 20 éves középpályás végül a PMFC elleni hazai mérkőzésen megkapta a lehetőséget Marc Lelièvre-től, így a hosszabbítással együtt több mint tíz percet tölthetett a pályán első NB I-es mérkőzésén.

Marc Leliévre: "Nehéz mérkőzés lesz, de a három pontért utazunk"

2013 Apr 14, 10:49 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

Vasárnap 18:30 órakor a Kecskemét – Phoenix Mecano otthonában, Széktói Stadionban lép pályára csapatunk az OTP Bank Liga 23. fordulójában. Megbízott edzőnk nem alapoz a Kecskemét gyengébb hazai mérlegére és nehéz meccsre számít.

Duchatelet: "Most még nem tudom megmondani, hogy magyar vagy külföldi edző lesz"

2013 Apr 09, 12:03 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

Roderick Duchatelet egyenlőre még nem tudja, hogy ki fog a Megyeri  úton a vezetőedző lenni hosszabb távon. Tulajdonosunk 60 napot kapott, hogy pro licences szakvezetőt találjon, addig is Marc Leliévre megbízott vezetőedző irányítja tovább együttesünket. Lapszemle: Nemzeti Sport

Vasziljevics: "Remélem, a folytatás is hasonlóan eredményes lesz."

2013 Apr 09, 11:16 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

Dusan Vasziljevics sarkazós góljával begyűjtöttük a három pontot, és ezzel a győzelemmel a Marc Lelievre által vezetett csapat kedvezően várja a hétvégi Kecskemét elleni bajnokit. Játékosunk véleménye szerint, ha követekező meccseket megnyerjük, akár az első négy között is végezhett a csapat.

Kabát: "Az egész csapat egységes volt"

2013 Apr 05, 16:52 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

 Rutinos támadóval a csütörtöki edzés után beszélgettünk a múlt heti győzelemről és az előttünk álló Kaposvár elleni mérkőzésről.-ujpestfc.hu

Balajcza:"Jobbik arcát mutatta a csapat Debrecenben is!"

2013 Apr 04, 21:34 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

Balajcza Szabolcs számára mindenképpen különleges mérkőzés lesz a pénteki, hiszen a 33 esztendős, ideális alkatú kapuvédő Kaposvárról került Újpestre. Az nb1.hu kapusunkkal készített egy hosszabb interjút. Továbbá azt is elárulta, hogy milyen a közös edzés Marc Leliévre-el, és miben mások mint korábban.

Véber: "kezdem elfogadni: ha valahol nem leszek edző, az valószínűleg Újpest"

2013 Apr 03, 13:15 / Lilafeher / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

Hosszú évek óta nincs olyan edzőváltás, amikor ne kerülne szóba Véber György neve, talán nincs ma olyan Újpest-szurkoló aki ne látná szívesen a klub egykori játékosát a kispadon, ám a vezetőség ezzel nincs így.

Marc Leliévre: "Végig veszélyesek tudtunk lenni!"

2013 Apr 01, 20:05 / újpesti viola harcos / Rovat: Interjúk, nyilatkozatok

Csapatunk fegyelmezett játékkal hozta el mind a három pontot Debrecenből. Megbízott edzőnk, Marc Leliévre érthető módon boldogan értékelt az egygólos győzelem után.

Oldalak

HajraLilak.hu 2013. | Ujpest FC szurkoloi oldal