Mérkőzések

Újpest-Puskás Akadémia 3-3

2013 Dec 08, 12:23 / Lilafeher / Rovat: Mérkőzések

Szombat koradélután, valamint két óra előtt nem úgy festett a Szusza Ferenc Stadion lelátója, hogy itt ma futballmeccs készül. Munkanap, zord időjárás, mégis, az ember többet várt volna a szerdai, zöldek elleni kupasikert követően. Jó lenne, ha sokak számára nem csak egy meccsből állna a szezon...

Újpest-Ferencváros 1-0

2013 Dec 05, 18:33 / Lilafeher / Rovat: DerbiMagyar KupaMérkőzések

Dusan Vasziljevics találatával 1-0-ra győztünk a Szusza Ferenc Stadionban a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a ferencváros ellen, így kivertük a zöldeket!

Ferencváros-Újpest 0-0

2013 Nov 28, 15:46 / Lilafeher / Rovat: MérkőzésekMagyar Kupa

Szinte helyzetek nélkül, mindössze nyolcezer néző előtt született gól nélküli döntetlen az odavágón.

Újpest-Pápa 4-2

2013 Nov 23, 22:39 / Lilafeher / Rovat: Mérkőzések

Két hetes bajnoki szünet után, továbbra is rengeteg hiányzóval vártuk szűcs laliék vendégjátékát.

Újpest-Loki 1-4

2013 Nov 03, 20:50 / Lilafeher / Rovat: Mérkőzések

A múlt heti, MTK elleni idegenbeli és a bajai fölényes kupasiker után bizakodva várhattuk az élmezőnyhöz tartozó Debrecen vendégjátékát.

Óriási elánnal kezdtük a mérkőzést, 12 perc alatt három gólt vágtunk a Megyeri út felőli kapuba. Kár, hogy ezúttal mi a másik irányba támadtunk az első félidőben...

Baja-Újpest 0-6

2013 Oct 31, 12:13 / Lilafeher / Rovat: Magyar KupaMérkőzések

Baja zártkapu, Megyeri út, Baja zártkapu, Baja mégsem zártkapu. Néhány szóban így lehetne összefoglalni azt a felesleges huzavonát, ami miatt sokan - harmadszorra - nem kaptak, vagy már nem is mertek szabadnapot kérni munkahelyükön a bajai Magyar Kupa-meccsre. Mert a "szurkolóbarát" kezdési időpont - szerda 12:30 - ellenére sokan leutaztak volna, ráadásul még regisztrálni sem kellett.

MTK-Újpest 0-1

2013 Oct 25, 23:11 / Lilafeher / Rovat: Mérkőzések

Új edzővel, új reményekkel vártuk a szintén elég gyengén szereplő MTK elleni idegenbeli mérkőzést. A kezdésre elég szép számban jelentünk meg a Hidegkuti-stadion vendégszektorában, ennek megfelelően a hangunk is elég jó volt, jobb, mint az elmúlt két hazai meccsen!

Újpest-Győr 1-2

2013 Oct 20, 23:26 / Lilafeher / Rovat: Mérkőzések

A lefújást követően Marc Leliévre benyújtotta lemondását, sorsáról hétfőn dönt Duchatelet. Kozma István elmondta, ő maradna. Derék, bár úgy lenne illendő, hogy ő is bedobja a törülközőt, hiszen ezt a szart semmit ketten hozták össze.

Videoton-Újpest 3-0

2013 Oct 07, 10:27 / Lilafeher / Rovat: Mérkőzések

Úgy várhattuk a listavezető Videoton elleni idegenbeli bajnokit, hogy megköszönhettük a Kecskemétnek, hogy nem verette meg magát az MTK otthonában, ha ugyanis a kék-fehérek győztek volna, kieső helyre kerültünk volna.

Újpest-Pécs 1-1

2013 Sep 29, 21:59 / Lilafeher / Rovat: MérkőzésekD szektor

Újra szólt a Dé...és nagyjából ez az egyetlen, aminek ma örülhettünk.

Álomszerű valóság

Nem, nem attól űber boldog az ember, hogy lemészároltuk Véber Gyuri újonc legénységét. Hanem attól, hogy bebizonyosodott, ez a csapat tud játszani, ha mer! És ha csak 2000-en is vagyunk a lelátón, akkor is tudunk nagyon-nagyon ünnepelni. A kettő együtt olyan csodás felismerés, amilyenben hosszú-hosszú ideje nem volt már részünk.

Eger-Újpest 1-2

2013 May 19, 17:59 / újpesti viola harcos / Rovat: Mérkőzések

Az NB I 28. fordulójában az Eger ellen  Vácon lépett pályára csapatunk, és  2-1-re győztünk az egriek ellen. A mérkőzés folyamán az Eger igen jól zártan védekezett, így  első gólunk csak a 24. percben született meg Bavon Tshibuabua révén. Fordulás után Simon Krisztián óriási góljával kétgólos előnyünk volt, és a 72. percben már úgy tűnt ezzel végleg eldőlt minden. Azonban Horváth szépített, és az egriek ezután még ziccert hibáztak, de az eredmény nem változott.

Újpest FC-Bp. Honvéd 2-4

2013 May 12, 21:10 / újpesti viola harcos / Rovat: Mérkőzések

Az OTP Bank Liga, 27. fordulójában a Honvéd látogatott hozzánk, és simán legyőzte együttesünket 4-2-re. Az első félidőben húsz percet követően már két gólos hátrányba kerültünk. A második félidőben ismét két gólt szereztek a piros-feketék, de a végére a szépítés sikerült, így kicsit kozmetikáztunk a végeredményen.

Pápa-Újpest 0-1

2013 Apr 28, 12:22 / újpesti viola harcos / Rovat: Mérkőzések

OTP Bank Liga hétvégi idegenbeli összecsapásán egygólós győzelem született javunkra a Perutz stadionban. A héten műtött Filip Sztaniszavljevics mellett kézsérülése miatt hiányzott a keretből brazil támadónk, Bruno Moraes is. A találkozót eldöntő győztes gólt csapatunk védője Antón szerezte meg a második félidőben.

Marc Leliévre: "magunknak tettük nehézzé a meccset"

2013 Apr 28, 12:03 / újpesti viola harcos / Rovat: Mérkőzések

Ahogyan várható volt, nem adta könnyen a három pontot a Lombard Pápa, ám José María Antón Samper góljával sikerült győzelemmel távoznunk a Perutz Stadionból.

Oldalak

HajraLilak.hu 2013. | Ujpest FC szurkoloi oldal