Divat,  Életmód

4 indok, hogy miért egy barbershopban igazíttassuk a szakállunkat

Bár megvan lehetőségünk arra, hogy saját magunk igazítsuk formára a nagy nehézségek árán megnövesztett szakállunkat, de mi mégis azt mondjuk, hogy jobb, ha ezt egy szakértőre bízzuk. Hiszen ilyenkor szokott általában előfordulni az a szituáció, hogy véletlenül több helyen is belevágunk az arcszőrzetünkben, és a végén addig-addig igazgatjuk, amíg nem marad belőle semmi.

De ebben a cikkben négy jó okot is mutatunk, miért érdemes egy barbershopban dolgozó professzionális borbélyra bízni a szakállunk karbantartását.

A borbélyok sokkal jobban átlátják a teljes képet

Csak azért, mert már néhányszor megformáztuk a szakállunkat, még nem jelenti azt, hogy profik vagyunk. A mi szemünk és kézügyességünk soha nem ér fel egy barbershop tapasztalt borbélyáéhoz. Így, ha jót akarunk magunknak, és egyenletes szakállal szeretnénk sétálni az utcán, akkor érdemes egy szakemberre bízni az arcszőrzetünk megnyírását.

Tanácsokkal láthatnak el minket

Arcforma, hajvastagság, hullámosság, göndörség – ezek mind-mind olyan változók, amelyeket figyelembe kell venni az arcszőrzet stílusának kiválasztásakor, amelyekhez ugyan megpróbálhatjuk mi magunk megkeresni a leginkább megfelelő formát, de egy barbershop tapasztalt borbélya sokkal nagyobb tudással rendelkezik a témában. Így szuper tanácsokat adhat azzal kapcsolatban, hogy milyen stílus is állna jól nekünk.

Segíthetnek a szakáll ápolásban is

A szakáll népszerűségének elterjedésével minden második héten egy új szakállbalzsam, -olaj, -mosó és hab kerül a piacra, amelyek közül nehéz kiválasztani a számunkra legideálisabb termékeket. De nem egy tapasztalt borbélynak, aki pontosan tisztában van az egyes márkák készítményeinek jellemzőivel, és azzal, hogy a mi arcszőrzetünknek pontosan mire is van szüksége ahhoz, hogy mindig ápolt és dús legyen.

A szakállunk is megérdemel egy kényeztető napot

Ahogy Ron Swanson legendás karaktere is mondta egyszer: „Egy férfi életében a három legfontosabb a borbély, a hentes és a szerelem.” Ezzel pedig mi teljesen egyetértünk. Belehuppani a barbershop egyik székébe egy nagyszerű frizuráért, szakállvágásért vagy igazításért felér egy valódi kényeztető nappal a szakállunk számára.

Mi ezért is keressük fel rendszeresen a Barber World Budapest szívében található üzletét, ahol mindig nagyszerű hangulatban és igazán magas minőségű szolgáltatásban van részük. A hideg sör és a kényelmes kanapé pedig már csak hab a tortán.

Barber World

Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

+3616110878

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük