close up photo of handyman tools
Otthon,  Tech

8 szempont, ami segít duguláselhárító céget választani

Amikor bekövetkezett már a baj, és ott állunk egy eldugult mosogatóval vagy zuhanytálcával, akkor bizony kapkodjuk a fejünket, hogy melyik duguláselhárítóval vegyük fel a kapcsolatot.

Ebben a cikkünkben összeszedtünk 8 pontot, ami segít nekünk kiválasztani a számunkra megfelelő szakembert.

Ezt a 8 szempontot kell figyelembe venni a szakember kiválasztásánál

1. Ár: Nagyon fontos tisztázni, hogy mennyibe is fog kerülni a duguláselhárítás. Néhány cég jóval drágábban dolgozik, vagy éppen gyanúsan olcsón. Telefonon mondjuk el a dugulás fajtáját, és egy igazi szakember már nagyjából tudni fogja, hogy mi lehet a gond.

2. Gyorsaság: Vannak olyan pillanatok, amikor tényleg minden perc számít. Ilyenkor olyan céget szükséges választanunk, akik vállalják a gyors, vagy akár azonnali kiszállást.

3. Garancia: A minőségi munkát végző cégek bátran vállalnak garanciát az elvégzett duguláselhárításért, mivel tudják, hogy 100%-os energiát fektettek a munkába.

4. Tapasztalat: Egy tapasztalt, szakképzett szakember aranyat érhet. Nagyon megnyugtató, ha tudjuk, hogy a szaki nem az első duguláselhárítást végzi a lakásunkban. Az a cég, amelyik már évek óta dolgozik, több mindennel szembesült, jobban átláthatja a dugulásokat, a csőtöréseket és azok mihamarabbi megoldását.

5. Rejtett költségek: Sajnos néhány cég nem említi meg, hogy a kiszállás vagy kárfelmérés plusz költségnek számít. Ezt elkerülhetjük, ha a lehető legközelebbi szakemberek közül választunk. Például a Google-be a duguláselhárítás Budaörs szavakat beírva garantált, hogy először a budaörsi szakembereket kapjuk vissza találatként.

6. 24 órás munkaidő: Mivel nem mi döntjük el, hogy mikor legyen csőtörés vagy dugulás, ezért szerencsére néhány cég éjjel-nappali munkaidővel dolgozik. Ezek a szakemberek hétvégén és munkaszüneti napokon is elérhetők.

7. Azonnali kiszállás: Ha a beérkező hívás után a cég rendelkezik elegendő szakemberrel, akkor rögtön meg tudnak érkezni a helyszínre. Nem kell azzal szembesülnünk, hogy az összes szakemberük foglalt egy másik vészhelyzetnél.

8. Magasabb ár ünnepnapokon: Néhány cég pontosan tudja, hogy bármikor is történik a dugulás, muszáj mihamarabb megoldani. Emiatt azt gondolják, hogy bármilyen árat mondhatnak. Tisztázzuk az elején, hogy az ünnepnap hatással van-e a munkadíjra.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük