a man holding a vacuum cleaner near a speaker

Miért olyan népszerűek a Karcher WD 3 porzsákok?

Olvasónk egy érdekességre hívta fel a figyelmünket, melynek utána járva, mi is ugyanazt találtuk. Arra hívta fel a figyelmünket, hogy bármelyik porzsákokkal foglalkozó webshopot is nyitjuk meg, az esetek többségében lehet Karcher WD 3 porzsákkal találkozni a kínálatban.

Valóban, mi is alig találtunk olyan helyet, ahol ennek a gyártónak a porzsákjai ne lennének elérhetők. De mi a népszerűsége a Karchernek, és különösen a WD 3 porszívójának?

Miért olyan népszerű a Karcher WD 3 porszívó?

A Karcher egy világszerte kedveltnek számító német családi vállalkozás, melynek termékpalettáján komoly szerepet kapnak a porszívók és takarítógépek. Magyarországon is rendkívüli módon elterjedt, mivel az egyik első olyan gyártónak számított itthon, aki minőségi gépeket kínált.

Már pár évtizeddel ezelőtt sem volt titok, hogy ha minőségi porszívó, takarítógép vagy autómosó kell, akkor a Karcher modelljeit kell beszerezni. Közülük is a WD 3 az, ami a legtöbb takarító cégnél és háztartásban megtalálható.

A Karcher WD 3 nedvesen és szárazan is tud működni, és bár csak 1000 Wattot fogyaszt, szívóhatása egy 1400 Wattos porszívónak felel meg. A 17 literes műanyag tartálya masszív, szinte nem is hallani olyan esetet, hogy bárkinél eltört volna.

Karcher WD 3 porzsák, forrás: zsakos.hu

Mivel patronszűrővel szerelték fel, így nem kell cserélgetni a dolgokat, ha nedves vagy száraz dolgokat szívunk fel. A géptest pedig úgy lett kialakítva, hogy a szívófejet a gégecsővel könnyen vissza lehessen rá helyezni, ráadásul a tartalék szívófejeket is szállítani lehet vele.

Ez a letisztult és minőségi német porszívó már évek óta működik Magyarország különféle területein, és a legtöbb esetben csak a Karcher WD 3 porzsák megvétele szükséges hozzá. Ez ugye csereeszköz, és mivel ennyire elterjedt a porszívó hazánkban, ezért a porzsákra is nagy a kereslet.

Ez az oka annak, hogy akármelyik porzsák webshopot is látogatjuk meg, van a kínálatban a német gyártó zsákja. Ezek közül pedig jelentős részt tesz ki a Karcher WD 3 porzsák is.

Még szintén kedvelheted...