Saját barátja fordult párja ellen

Súlyos sérülést szenvedett egy lány a spanyolországi Cala Ratjadában, a barátja ütötte meg. Az Mikel azóta már rács mögött van, mert a rendőrség azonnal letartóztatta és előzetesen őrizetbe vette.

Előzmények

A 17 éves Paula volt az áldozat, akit saját barátja bántott egy szállodai szobában. A kislány két évvel korábban ismerkedett meg a fiúval. Nagy szerelem alakult ki közöttük, szinte első pillantásra egymásba szerettek. Az első találkozásuk után azonnal sülve-főve együtt voltak.

Egy koncerten ismerkedtek meg. Azért mentek oda, mert mindkettőjük kedvenc zenekara játszott. A zeneszeretet pedig összehozza az embereket. Mindketten az első sorban hallgatták a zenét. Minden rendben volt, de hirtelen a mögöttük állók megindultak előre.

A Paulát a tömeg egyre jobban a kordonhoz szorította. Pánikba esett, és már nem kapott levegőt, majdnem elájult. Mikel észre vette, hogy valami történt a lánnyal, és azonnal hozzá ugrott, elkapta. Próbálta kimenekíteni és biztonságos helyre vinni.

Szegény lány, hirtelen azt sem tudta, hogy mi történt, hol van, csak arra eszmélt, hogy egy csodálatos és aggódó kék szempár keresi az ő tekintetét. Ahogy meglátta a fiút, azonnal elmosolyodott. Mikel pedig azonnal beleszeretett ebbe a mosolyba, Paula pedig a fiú kék szemébe. Megfogták egymás kezét, és úgy érezték, megtalálták az örök szerelmet.

A mese vége

Ha ez egy mese lenne, akkor most lenne itt a vége azzal, hogy boldogan éltek, amíg meg nem haltak. De sajnos az élet nem ilyen, mindig hoz valamilyen fordulatot, amire nem lehet számítani.

A boldogság nem tartott sokáig.

Hiába szerették egymást, közbelépett a harmadik egy szőke bombázó, Carla személyében, akinek már régóta tetszett Mikel, de az rá se nézett. Carla azonban elhatározta, hogy mindenképp megszerzi magának a fiút. Próbált a közelébe férkőzni, telefonon zaklatta, követte, kihívóan öltözködött, de a fiú csak a szerelmét látta, csak Paula kellett neki, akinek a mosolyába beleszeretett.

Mivel Carla lány sehogy nem tudta elcsábítani a srácot, ördögi tervet szőtt ellene. Hamis szerelmes leveleket kezdett írni egy ismeretlen fiú nevében, és úgy intézte, hogy ezeket az általa írt leveleket Mikel találja meg Paula holmija között. Mikel meg is talált a leveleket, amiben az állt, hogy csak Carla képzeletében létező fiú egy szállodai szobában várja Paulát.

Carla valóban bérelt egy szobát, ahova hamis indokkal odacsalta szegény Paulát, Mikelnek pedig elmondta, hogy szerelme titkos randevúra készül, és megadta neki a címet.

Mikel nagyon ideges lett, és azonnal a megadott címre sietett, ahol valóban megtalálta szerelmét. Első felindultságában sajnos egy hatalmas pofont adott szegény Paulának, aki erre egyáltalán nem számított, és nekiesett az ajtónak, így aztán súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A srácot a rendőrök a kórházi ágy mellől vitték el.

Még szintén kedvelheted...